Meeloopstage TODO: at Dept 13 March 2017
Vervuld

Visual Creative

Draai jij je hand niet om voor het maken van een stijlvolle Instagram post? Hou je van fotografie en Visual Design? Werk je het beste als je de vrijheid krijgt om te experimenteren? De socials van Dept zijn dé manier om ons te presenteren aan (toekomstige) klanten en medewerkers, studenten, en consumenten.

Daarom zijn we hard op zoek naar een topper die weet hoe je dit het beste kan overbrengen door middel van Social Media! We zijn een internationale organisatie, dus de Engelse taal moet voor jou geen probleem zijn. 

Deze stage is beschikbaar vanaf september 2017 in Rotterdam of Amsterdam. 

Wat wil jij?
Wij gaan graag met je in gesprek over jouw droomproject. Dat is voor ons inspirerend en voor jou dé start van een mooie carrière! Laat ons dus weten wat jij wilt doen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Solliciteren?
Stuur dan je gegevens en een korte motivatie via de link en vergeet niet te vermelden welke periode en hoe lang je stage wil lopen.

  • Deadline: 30-04-2017

  • € ??? p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij Dept worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

Hi, we are Dept - an international digital agency of 1000+ experienced thinkers & makers helping to reinvent your digital reality.

Meer over Dept

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.