Geplaatst op 5 mei 2017 (Verloopt over 1625 dagen)
Vervuld

Back-end Development .NET

Voor back-end-developers geldt hetzelfde als voor koekjes: we krijgen er nooit genoeg van. En wij willen, net als met koekjes, alleen het beste van het beste.

Hoor jij bij de beste jonge developers van het land en zoek je de leukste stage van het land? Aangenaam! Als back-end-stagiair breng je in samenwerking met Front-end collega’s de designs tot leven op allerlei verschillende apparaten; van een 27 inch-desktopscherm tot een smartphone of smartwatch.

Wij werken met CMS-en als Umbraco en Episerver, WebAPI, MVC, ASP.NET Core, Continuous integration, continuous deployment, GIT, Elasticsearch, MongoDB, MSSQL. Veel nieuwe termen? Geen probleem, maar hoe meer je er kent, hoe beter. 

De stage start in september 2017, en je werkt in Rotterdam.

Wat wil jij?
Wij gaan graag met je in gesprek over jouw droomproject. Dat is voor ons inspirerend en voor jou dé start van een mooie carrière! Laat ons dus weten wat jij wilt doen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Een afstudeerstage met betrekking tot een back-end gerelateerde opdracht? Kan ook, mits wij denken dat de opdracht voor alle partijen interessant is.

Interesse?

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan via dezelink!

Werken bij Dept

Hi, we are Dept - an international digital agency of 1000+ experienced thinkers & makers helping to reinvent your digital reality.

Meer over Dept deptagency.com
 • Type bedrijf

  Corporate (> 500)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.