Geplaatst op 29 november 2017 (Verloopt over 1377 dagen)
Vervuld

Back-end Development .NET

Voor back-end-developers geldt hetzelfde als voor koekjes: we krijgen er nooit genoeg van. En wij willen, net als met koekjes, alleen het beste van het beste. Hoor jij bij de beste jonge developers van het land en zoek je de leukste stage van het land?

Aangenaam! 

Als back-end-stagiair breng je in samenwerking met Front-end collega’s de designs tot leven op allerlei verschillende apparaten; van een 27 inch-desktopscherm tot een smartphone of smartwatch.

Wij werken met CMS-en als Umbraco en Episerver, WebAPI, MVC, ASP.NET Core, Continuous integration, continuous deployment, GIT, Elasticsearch, MongoDB, MSSQL. Veel nieuwe termen? Geen probleem, maar hoe meer je er kent, hoe beter.

De stage start in februari 2018, en je werkt in Amsterdam of Rotterdam.

Wat wil jij?
Wij gaan graag met je in gesprek over jouw droomproject. Dat is voor ons inspirerend en voor jou dé start van een mooie carrière! Laat ons dus weten wat jij wilt doen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Een afstudeerstage met betrekking tot een back-end gerelateerde opdracht? Kan ook, mits wij denken dat de opdracht voor alle partijen interessant is.

Wij zijn TamTam,
één van de grootste digital agencies van Nederland. We maken, naar onze bescheiden mening, geweldig werk voor klanten als Ziggo, Nationale Opera & Ballet, Oxxio, HBO en Artsen zonder Grenzen. Hiërarchie vinden we maar een moeilijk woord. Daar merk je bij ons dan ook weinig van. Als je een goed idee hebt, willen we dat je het van de daken schreeuwt. Want alleen dan kunnen we de beste digital agency van Europa worden.

We zijn onderdeel van Dept, een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit Europa en de VS combineren ruim 500 getalenteerde en ervaren mensen creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en levens gemakkelijker maken.

Interesse
Is je interesse gewekt? Solliciteer dan hier!

Werken bij Dept

Hi, we are Dept - an international digital agency of 1000+ experienced thinkers & makers helping to reinvent your digital reality.

Meer over Dept deptagency.com
 • Type bedrijf

  Corporate (> 500)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.