Geplaatst op 23 november 2017 (Verloopt over 1383 dagen)
Vervuld

Expand Academy Inhousedag 8 december

Wil jij alles te weten komen over de Expand Online Academy die vanaf 5 februari 2018 van start gaat? Schrijf je dan nu in voor de inhousedag op vrijdag 8 december in Rotterdam!

Jij bent een ambitieuze (ex-)student die vanaf februari 2018 op zoek is naar een stage en je wil alles te weten komen op het gebied van Online Marketing. Tijdens de inhousedag geven we je alvast een voorproefje van hoe het is om stage te lopen bij Expand Online. Dit doen we door je rond te leiden in ons prachtige kantoor, inhoudelijke presentaties over de tofste onderwerpen te geven en we zetten je aan het werk door middel van een workshop. Uiteraard sluiten we de dag af aan de bar!

Jij Bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar om mee te werken voor een periode van 5 of 6 maanden; Bent communicatief vaardig, analytisch, flexibel en zelfstandig; Wilt werkelijk alles weten over online marketing; Hebt minimaal HBO werk- en denkniveau. Ben je nieuwsgierig geworden over de Expand Online Academy? Hier vind je nóg meer informatie over de Academy. Lees ook de blogs van Dave en Thomas over hun Academy ervaringen!

Wij zijn Expand Online, een jong bedrijf met een hecht team van hardwerkende online marketeers. Je komt terecht in een informele en jonge bedrijfscultuur waar je binnen korte tijd ontzettend veel leert en ervaring opdoet. Je traint bij ons niet alleen je hersenen, maar ook je handen. Met tafelvoetbal, pingpong of flipperen. En met het optillen van je glas bij de wekelijkse borrel aan onze eigen Expand Online-bar.

Interesse gewekt? Interesse om deel te nemen aan de inhousedag op vrijdag 8 december? Fijn! Schrijf je dan nu in via https://www.expandonline.nl/online-marketing-vacatures/expand-academy-inhousedag-8-december/ en je ontvangt zo snel mogelijk de uitnodiging.

Wij zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 500 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Werken bij Dept

Hi, we are Dept - an international digital agency of 1000+ experienced thinkers & makers helping to reinvent your digital reality.

Meer over Dept deptagency.com
 • Type bedrijf

  Corporate (> 500)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.