Geplaatst op 5 mei 2017 (Verloopt over 1590 dagen)
Vervuld

Front-end Development

Ben jij al vanaf kinds af aan ‘hobbyhacker’ en wil je meewerken aan digitale platforms die door miljoenen mensen gebruikt worden? Wij bieden je die kans!

Als front-end-stagiair bij TamTam draai je als volwaardig en onmisbaar lid mee in de projectteams. We werken met HTML5, SASS, jQuery, AngularJS, Grunt, Gulp, Bower, NPM, Yeoman en GIT. Je hoeft ze nog niet allemaal te vloeiend te coden, maar het is wel lekker als je meertalig bent. Uiteraard moet je technisch tip-top in orde zijn, maar er komt meer bij kijken: onze frontenders moeten een groot gevoel voor design en user experience hebben. Helemaal jouw ding? Kom dan!

De stage start in september 2017, en je werkt in Rotterdam en/of Amsterdam. Uiteraard willen we je even flink aan de tand voelen, dus het uitwerken van een case is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wat wil jij?
Wij gaan graag met je in gesprek over jouw droomproject. Dat is voor ons inspirerend en voor jou dé start van een mooie carrière! Laat ons dus weten wat jij wilt doen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Interesse?

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan via deze link.Werken bij Dept

Hi, we are Dept - an international digital agency of 1000+ experienced thinkers & makers helping to reinvent your digital reality.

Meer over Dept deptagency.com
 • Type bedrijf

  Corporate (> 500)

 • Locatie

  Rotterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.