Geplaatst op 17 december 2018 (Verloopt over 640 dagen)
Vervuld

Full-stack Development

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn we op zoek naar een ambitieuze student annex duivels slimme developer met kennis van PHP en Javascript (ES6).

Als full-stack stagiair werk je in een knus projectteam van 5 man aan de mooiste in-house tools voor onze consultants. Zij gebruiken jouw creaties om onbegrijpelijke data te vertalen naar nuttige inzichten voor grote klanten als TomTom, Rituals en Belcompany. Je verzamelt zelf alle benodigde informatie om de juiste architectuur te bedenken en realiseren. Jij bepaalt of je een eigen project oppakt of meewerkt in een projectteam, en verzamelt zelf alle informatie om de juiste architectuur te bedenken en te realiseren.

We zijn een jong bedrijf en de knapste koppen werken elke dag voor een breed scala aan klanten, zoals Eneco, Kempen, BPD, Nationale Opera & Ballet, Triumph Motorcycles en ABN AMRO. We willen het liefst de meest getalenteerde experts aan boord, maar we zijn ook op zoek naar de perfecte Dept-fit. Iemand die er niet voor terugdeinst om te leren, te inspireren en te streven naar een betere wereld. Iemand die vooruit kijkt, het podium durft te pakken, en die op vrijdagmiddag met ons proost op een geslaagde week.

JIJ:

Raakt nooit uitgepraat over je passie voor development; Vindt technologie niet alleen ontzettend gaaf, maar weet dat de eindgebruiker altijd centraal staat; Kan in je vrije tijd niet stoppen met coderen en developen; Werkt misschien zelfs al als part-time developer; Hoeft niet direct te weten hoe je moet werken met Symfony, React, Redux, Docker, AWS ECS, en Git, maar hoe meer je er kent, hoe beter; Kan in een oogwenk switchen van serious naar play; Hebt affiniteit met social media, advertising en technologie. WIJ BIEDEN:

Een open cultuur; De kans om je te ontwikkelen en door te groeien tot een echte professional; Intensieve begeleiding en een volwaardig lidmaatschap tot het team; Een nette stagevergoeding; Lekker en gezond eten; Een spetterende vrijmibo en legendarische teamuitjes; Een bootcamp die niets kost. WIE ZIJN WIJ?

Hi, wij zijn Dept – een internationale agency met meer dan 1.000 ervaren denkers & doeners. Eén agency waar creativiteit, technologie en data samenkomen. Wij helpen met het opnieuw uitvinden & versnellen van jouw digitale werkelijkheid door het creëren van ervaringen die mensen willen en organisaties nodig hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Dept

Hi, we are Dept - an international digital agency of 1000+ experienced thinkers & makers helping to reinvent your digital reality.

Meer over Dept deptagency.com
 • Type bedrijf

  Corporate (> 500)

 • Locatie

  Rotterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.