Geplaatst op 29 november 2017 (Verloopt over 1344 dagen)
Vervuld

Marketing & Communicatie

Marketing voor Dept is vooral heel veel van alles. Schrijf jij met gemak de scherpste persberichten, schud je de hilarische social media-posts uit je mouw en vind je het leuk om onze events en Talks te ondersteunen?

Dan hebben we je vanaf februari 2018 keihard nodig! Je werkt vanuit Rotterdam of Amsterdam en ondersteunt onze andere marketingmaniakken bij de lopende werkzaamheden.

We hebben meerdere plekken beschikbaar binnen ons Marketingteam. Zo zijn we op zoek naar een Social Media/Content ster, een topper met interesse in de Data/Analytics kant van marketing en een regelaar die er voor zorgt dat onze events perfect verlopen!We hebben meerdere plekken beschikbaar binnen ons Marketingteam. Zo zijn we op zoek naar een Social Media/Content ster, een topper met interesse in de Data/Analytics kant van marketing en een regelaar die er voor zorgt dat onze events perfect verlopen!

Wij zijn TamTam,
één van de grootste digital agencies van Nederland. We maken, naar onze bescheiden mening, geweldig werk voor klanten als Ziggo, Nationale Opera & Ballet, Oxxio, HBO en Artsen zonder Grenzen. Hiërarchie vinden we maar een moeilijk woord. Daar merk je bij ons dan ook weinig van. Als je een goed idee hebt, willen we dat je het van de daken schreeuwt. Want alleen dan kunnen we de beste digital agency van Europa worden.

Wij zijn onderdeel vanDept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren we de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Interesse
Is je interesse gewekt? Solliciteer dan hier!

Werken bij Dept

Hi, we are Dept - an international digital agency of 1000+ experienced thinkers & makers helping to reinvent your digital reality.

Meer over Dept deptagency.com
 • Type bedrijf

  Corporate (> 500)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.