Geplaatst op 5 maart 2019 (Verloopt over 917 dagen)
Vervuld

Marketing & Events

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn we op zoek naar een ambitieuze student die er gelukkig van wordt om grote events en projecten van A tot Z tot in de puntjes te regelen.

Als stagiair events in het marketing team ben je de hele dag bezig met de creatie en organisatie van diverse events. Dit kunnen evenementen zijn op of buiten het kantoor voor onze klanten, zoals de Dept Talks. Ook help je bij evenementen voor ons eigen personeel. Een event organiseer je van a-z. Je schrijft uitnodigingen, bedenkt social media posts, zet campagnes op en zorgt op de dag zelf dat alles loopt. Jouw schrijf- en social skills komen dus uitstekend van pas, maar je bent vooral een regelaar in hart en nieren.

We zijn een jong bedrijf en de knapste koppen werken elke dag voor een breed scala aan klanten, zoals Rituals, Arla, Vacanceselect, Achmea, en Marlies Dekkers. We willen het liefst de meest getalenteerde experts aan boord, maar we zijn ook op zoek naar de perfecte Dept-fit. Iemand die er niet voor terugdeinst om te leren, te inspireren en te streven naar een betere wereld. Iemand die vooruit kijkt, het podium durft te pakken, en die op vrijdagmiddag met ons proost op een geslaagde week.

JIJ:

Hebt een affiniteit met de organisatie van evenementen; Bent een student en volgt een opleiding in de richting van Communicatie of Journalistiek; Kan zelfstandig werken; Hebt een creatieve mindset, maar kan ook erg kritisch zijn; Kan in een oogwenk switchen van serious naar play; Hebt affiniteit met social media, advertising en technologie.

WIJ BIEDEN:

Een open cultuur; De kans om je te ontwikkelen en door te groeien tot een echte professional; Intensieve begeleiding en een volwaardig lidmaatschap tot het team; Een nette stagevergoeding; Lekker en gezond eten; Een spetterende vrijmibo en legendarische teamuitjes; Een bootcamp die niets kost.

WIE ZIJN WIJ?

Hi, wij zijn Dept – een internationale agency met meer dan 1.000 ervaren denkers & doeners. Eén agency waar creativiteit, technologie en data samenkomen. Wij helpen met het opnieuw uitvinden & versnellen van jouw digitale werkelijkheid door het creëren van ervaringen die mensen willen en organisaties nodig hebben.

Werken bij Dept

Hi, we are Dept - an international digital agency of 1000+ experienced thinkers & makers helping to reinvent your digital reality.

Meer over Dept deptagency.com
 • Type bedrijf

  Corporate (> 500)

 • Locatie

  Rotterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.