Geplaatst op 29 november 2017 (Verloopt over 1378 dagen)
Vervuld

Mobile Development iOS

Ben jij een goede developer? Na een stage bij ons iOS development team ben je een briljante developer!

We zijn op zoek naar een developer die affiniteit heeft met iOS en dus al kennis heeft gemaakt met Objective-C en/of Swift en Xcode. Dan nu even wat termen: Interface Builder, Cocoa, REST APIs, JSON, GIT, Agile en iOS Developer Portal. Ken je ze niet of niet allemaal? Geen zorgen, wij delen onze kennis met alle liefde.

Het is een pre als je apps in de App Store hebt gepubliceerd en een GitHub profiel hebt waarop je jouw projecten kunt laten zien.

De stage is beschikbaar als meewerkstage vanaf februari 2018 in Amsterdam en/of Rotterdam.

Wat wil jij?
Wij gaan graag met je in gesprek over jouw droomproject. Dat is voor ons inspirerend en voor jou dé start van een mooie carrière! Laat ons dus weten wat jij wilt doen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Wij zijn TamTam,
één van de grootste digital agencies van Nederland. We maken, naar onze bescheiden mening, geweldig werk voor klanten als Ziggo, Nationale Opera & Ballet, Oxxio, HBO en Artsen zonder Grenzen. Hiërarchie vinden we maar een moeilijk woord. Daar merk je bij ons dan ook weinig van. Als je een goed idee hebt, willen we dat je het van de daken schreeuwt. Want alleen dan kunnen we de beste digital agency van Europa worden.

We zijn onderdeel van Dept, een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit Europa en de VS combineren ruim 500 getalenteerde en ervaren mensen creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en levens gemakkelijker maken.

Interesse
Is je interesse gewekt? Solliciteer dan hier!

="box-sizing:>="box-sizing:>

Werken bij Dept

Hi, we are Dept - an international digital agency of 1000+ experienced thinkers & makers helping to reinvent your digital reality.

Meer over Dept deptagency.com
 • Type bedrijf

  Corporate (> 500)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.