Geplaatst op 5 mei 2017 (Verloopt over 1585 dagen)
Vervuld

Social Content

Draai jij je hand niet om voor het maken van een stijlvolle Instagram post? Hou je van fotografie en Visual Design? De socials van Dept zijn dé manier om ons te presenteren aan (toekomstige) klanten en medewerkers, studenten, en consumenten.

Draai jij je hand niet om voor het maken van een stijlvolle Instagram post? Hou je van fotografie en Visual Design? Werk je het beste als je de vrijheid krijgt om te experimenteren? De socials van Dept zijn dé manier om ons te presenteren aan (toekomstige) klanten en medewerkers, studenten, en consumenten. Daarom zijn we hard op zoek naar een topper die weet hoe je dit het beste kan overbrengen door middel van Social Media! We zijn een internationale organisatie, dus de Engelse taal moet voor jou geen probleem zijn. 

Deze stage is beschikbaar vanaf september 2017 in Rotterdam of Amsterdam. 

Wat wil jij?

Wij gaan graag met je in gesprek over jouw droomproject. Dat is voor ons inspirerend en voor jou dé start van een mooie carrière! Laat ons dus weten wat jij wilt doen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Interesse?

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan via deze link


 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Marketing

 • Start stageperiode

  september 2017

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  jurjen.stam@deptagency.com

Werken bij Dept

Hi, we are Dept - an international digital agency of 1000+ experienced thinkers & makers helping to reinvent your digital reality.

Meer over Dept deptagency.com
 • Type bedrijf

  Corporate (> 500)

 • Locatie

  Rotterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.