Geplaatst op 8 november 2017 (Verloopt over 1399 dagen)
Vervuld

Social Content

Draai jij je hand niet om voor het maken van een stijlvolle Instagram post? Hou je van fotografie en Visual Design?

Werk je het beste als je de vrijheid krijgt om te experimenteren? De socials van Dept zijn dé manier om ons te presenteren aan (toekomstige) klanten en medewerkers, studenten, en consumenten. Daarom zijn we hard op zoek naar een topper die weet hoe je dit het beste kan overbrengen door middel van Social Media! We zijn een internationale organisatie, dus de Engelse taal moet voor jou geen probleem zijn.

Wat wil jij?
Wij gaan graag met je in gesprek over jouw droomproject. Dat is voor ons inspirerend en voor jou dé start van een mooie carrière! Laat ons dus weten wat jij wilt doen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Wij zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 500 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Interesse?
Is je interesse gewekt? Solliciteer dan hier!

Deze stage is beschikbaar vanaf februari 2018 in Rotterdam of Amsterdam.

Werken bij Dept

Hi, we are Dept - an international digital agency of 1000+ experienced thinkers & makers helping to reinvent your digital reality.

Meer over Dept deptagency.com
 • Type bedrijf

  Corporate (> 500)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.