Geplaatst op 29 november 2017 (Verloopt over 1294 dagen)
Vervuld

Webanalytics

Heb jij al vanaf je derde levensjaar de brandende ambitie om web-analist of data-consultant te worden? Wil je altijd weten wat er gebeurt op een site, app of campagne en op basis van die inzichten advies geven aan grote merken? We kennen het gevoel.

In ons insights-team werken de slimste dataspecialisten, en er is een stoel over voor een HBO- of WO-afstudeerder. Kom erbij!

Waar de opdracht uit bestaat, dat bepaal jij. Maar de kans is groot dat het iets met meetbaarheid, webanalyse of big data te maken heeft. En onze bestaande klanten moeten er iets aan hebben. Is dit inderdaad die afstudeeropdracht waar je al jaren van droomt? Laat ons weten waarom, en geef meteen aan in welke hoek je jouw opdracht zoekt. We denken graag met je mee!

De stage start in februari 2018 en als je inderdaad briljant blijkt, houden we je hier het liefst nog vele jaren.

Wat wil jij?
Wij gaan graag met je in gesprek over jouw droomproject. Dat is voor ons inspirerend en voor jou dé start van een mooie carrière! Laat ons dus weten wat jij wilt doen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Wij zijn TamTam,
één van de grootste digital agencies van Nederland. We maken, naar onze bescheiden mening, geweldig werk voor klanten als Ziggo, Nationale Opera & Ballet, Oxxio, HBO en Artsen zonder Grenzen. Hiërarchie vinden we maar een moeilijk woord. Daar merk je bij ons dan ook weinig van. Als je een goed idee hebt, willen we dat je het van de daken schreeuwt. Want alleen dan kunnen we de beste digital agency van Europa worden.

We zijn onderdeel van Dept, een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit Europa en de VS combineren ruim 500 getalenteerde en ervaren mensen creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en levens gemakkelijker maken.

Interesse
Is je interesse gewekt? Solliciteer dan hier!

Werken bij Dept

Hi, we are Dept - an international digital agency of 1000+ experienced thinkers & makers helping to reinvent your digital reality.

Meer over Dept deptagency.com
 • Type bedrijf

  Corporate (> 500)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.