Digital Chefs 2 november 2017

Marketing & Communicatie talent

Ben jij een enthousiast en gemotiveerd talent dat ons kan ondersteunen bij de marketing & communicatie van de lancering van een nieuw product? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stagebegeleider

Laat je marketing & communicatie talenten los in je motivatie, waarom je geschikt bent voor een stageplek bij Digital Chefs! Succes en wellicht tot snel!

Even kort over ons snelgroeiend bedrijf, Digital Chefs bestaat uit een team professionals met jarenlange ervaring op het gebied van concept, design en development van digitale toepassingen. We hebben grote ambities, we groeien hard en hebben een cultuur waarin strategie, interactie, design en development constant samenwerken.

Waar je flink punten mee scoort:

  • Je hebt oog voor detail en werkt gestructureerd
  • Je bent een HBO of WO student
  • Je bent bekend met de do’ and don’ts op social media
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je hebt een open karakter, je begrijpt teamdynamiek en bent niet bang om je nek uit te steken
  • Je durft tijdens de vrijmibo het op te nemen tegen onze tafelvoetbal-kampioen Stefan

Jouw stage opdracht:

Je gaat aan de slag met het opzetten van een marketingplan voor een nieuw product (waar wij jou tijdens een kennismaking graag meer over vertellen). Jij mag je creatief gaan uitleven op het gebied van marketing en communicatie. Daarnaast schrijf je pakkende teksten voor social media, de website en nieuwsbrieven.

Wij bieden je een stageplek aan waarin je veel vrijheid krijgt om je visie, ideeën en toolset te ontwikkelen in een inspirerende werkomgeving in het uiterste puntje van Westpoort in Amsterdam (op loopafstand van metrohalte Isolatorweg).

Een goede bodem bevordert de creativiteit, daarom bieden we je, naast een vanzelfsprekende stagevergoeding, je elke werkdag een lunch aan. Dat zijn pas secundaire arbeidsvoorwaarden om over naar huis te schrijven, toch?

Je kunt de eerste stagiair(e) bij Digital Chefs worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

Digital Chefs transformeert bedrijfsprocessen met innovatieve en gebruiksvriendelijke software om je vingers bij af te likken.

Meer over Digital Chefs

Gerelateerd

Wanneer begint je volgende stageperiode?

Wij houden je op de hoogte over interessante stageplekken. Chill toch?!