Digital Natives Not confirmed

Dit bedrijf is nog niet geclaimd, waardoor we niet kunnen garanderen dat de inhoud van de vacatures actueel is. Vertegenwoordig jij Digital Natives? Stuur een mailtje naar info@freshheroes.com.
  f
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

De toekomst moet je niet voorspellen, die moet je zelf creëren. Wij vertalen business strategieën naar digitale platforms. Digital Natives ontwikkelt digitale platforms en diensten voor voorwaarts denkende bedrijven.

Design Research
Om succesvolle digitale diensten te ontwerpen, moeten we diepere inzichten vergaren in het gedrag van gebruikers van de dienst. Door middel van Design Research-technieken zoals deep interviews, stakeholder mapping, customer journeys en service blueprints kunnen we de digitale dienstverlening holistisch benaderen en nieuwe innovaties signaleren.

Prototyping
De prototypefase wordt ingezet als onderzoek om belangrijke strategische beslissingen snel te testen bij gebruikers. Onze prototypefase is gebaseerd op het boek Sprint van Jake Knapp (Google Ventures). Dit traject biedt een ijzersterke methode for het testen van strategische beslissingen – of je nu een startup bent, of een grote organisatie.

Digital Design
Goed digital design is tijdloos. Omdat de digitale wereld zo snel verandert en trends massaal worden overgenomen, wil je een vormtaal ontwikkelen die langere tijd meegaat en niet na een jaar verouderd voelt. De kern van krachtig design zit hem in de samensmelting van verschillende disciplines en komt tot stand door inhoudelijke kennis van branding, design en technologie.

Build
Wij zijn gespecialiseerd in de volledige ontwikkeling van digitale platforms, diensten en websites. Onze uitgebreide ervaring binnen web development, back-end development, e-mail marketing en social platforms stelt ons in staat om volledige ecosystemen te ontwikkelen. Alle developers werken in multidisciplinaire teams met designers en data-analysten.

Evolve
Vanaf het moment van livegang begin je met data verzamelen en dan wordt het écht interessant. Op dat moment begint het pas. Dan kunnen we zien hoe echte gebruikers de website ervaren. Wordt die ene belangrijke pagina wel bezocht? Tegen welke drempels lopen gebruikers aan? Hoe converteert jouw belangrijkste call to action? Deze vragen beantwoorden we in ons Evolve traject.

digitalnatives.nl
 • Amsterdam

  Kattenburgerstraat 5

  1018 JA Amsterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.