Geplaatst op 14 april 2017 (Verloopt over 1611 dagen)
Vervuld

Developer (Front/Back-End)

Als stagiair kom je direct in een SCRUM team terecht die digitale platforms en diensten ontwikkelen voor klanten zoals RegioBank, Voordekunst en Vrij Nederland. In het begin werk je als duo met een ervaren front-end ontwikkelaar.

Als developer droom je in code. Je bent bedreven met front-end technologieen zoals HTML, CSS en jQuery en/of je bent een back-end developer met goede PHP, Ruby of Python skills en verwante framework’s en CMS’en. 

Je volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van HTML5, CSS3, WordPress en PHP frameworks op de voet. Is dat alles? Hmm nee het zou te gek zijn als je beschikt over een dosis humor, kunt meepraten over onzin en je de collega’s waar je mee samenwerkt met je enthousiasme kunt stimuleren en motiveren om samen een nog beter product op te leveren.

Bij Digital Natives werk je dus aan platforms

De ontwikkeling van het crowdfunding platform Voordekunst.nl, bijvoorbeeld. Die ging in mei van dit jaar live. Een behoorlijke klus aangezien er 200.000-500.000 bezoekers per maand op de site komen met pieken van 50.000 requests per half uur.

De grootste uitdaging was het volledig automatiseren van het aanmeldproces voor nieuwe projecten. Zelfs de handtekening en verwerking van het contract worden digitaal afgehandeld. Dat levert Voordekunst aanzienlijk veel tijd op die ze vervolgens ergens anders aan kunnen besteden.

Verder moet er op het platform veilig ingelogd worden, bestaat het CMS uit een custom made CRM, een project- en beheeromgeving, en een donatiesysteem.


Digital Natives is een jong en ambitieus online bureau met een tech achtergrond. We zien het als onze missie om snel aan te passen aan nieuwe technologie en deze kennis succesvol te implementeren binnen platforms voor onze klanten.

Samen ontwerpen we de beste online services die een ethische, functionele en technische waarde hebben voor de eindgebruiker.

Platforms waar we maandelijks aan doorontwikkelen

NPO 3LAB - http://npo3lab.nl
Voordekunst - http://voordekunst.nl
Vrij Nederland - http://vn.nl
Spaces - http://spacesworks.com
RegioBank - http://regiobankadviseurs.nl

Ben je er nog? Nice! Dit zijn de vereisten:

 • Jouw opleiding is HBO/WO
 • je werkt naast je opleiding als freelancer, aan eigen werk of bij een ander bureau 
 • je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van HTML5 en CSS3
 • Ervaring met LESS, Wordpress of een MVC-Framework is een pré

Lijkt het je wat? Klik op "Solliciteer nu" en stuur een kort berichtje. 

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  hello@digitalnatives.nl

Werken bij Digital Natives

De toekomst moet je niet voorspellen, die moet je zelf creëren. Wij vertalen business strategieën naar digitale platforms. Digital Natives ontwikkelt digitale platforms en diensten voor voorwaarts denkende bedrijven.

Meer over Digital Natives digitalnatives.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.