Geplaatst op 12 december 2018 (Verloopt over 1039 dagen)
Vervuld

Developer

Werken in een multidisciplinaire internationaal team, begeleid door experts uit de industrie? We zijn op zoek naar programmeurs/ontwikkelaars met front-end en back-end kennis die zich wil verdiepen in data. Je opdrachtgever? De Johan Cruijf ArenA, de VN..

Duur: 4 Februari 2019 - 28 Juni 2019

We zijn op zoek naar programmeurs/ontwikkelaars die bekend zijn en gebruik kunnen maken van technieken zoals deep-learning algoritmen, predictive modelling, maar ook geïnteresseerd zijn om mee te ontwikkelen (front-end and back-end) voor interactieve visualisaties van datasets.

Je zal werken in een multidisciplinaire internationaal team, begeleid door experts uit de industrie en de Hogeschool van Amsterdam. Deze experts zijn een mix van ontwerpers, programmeurs, sociale / digitale mediaspecialisten, onderzoekers en copywriters.

 In twintig weken zal jouw team een werkend prototype ontwikkelen in samenwerking met jullie partner bedrijf.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Je team werkt vijf dagen per week in Studio HvA of op het kantoor van de klant. Daarnaast heb je één dag per week om aan de documentatie van je stage of afstudeerproject te werken. 

Het programma is in het Engels en beschikbaar voor alle studenten, pas afgestudeerden en medio-loopbanen.

Als stagiair bij de DSS zal een wereld voor je open gaan. Je maakt deel uit van een levendig interdisciplinair en internationaal team voor een semester en hebt unieke toegang tot een netwerk van experts in het veld. 

Daar bovenop bieden we een maandelijks bedrag van € 350, plus workshops, masterclasses en persoonlijke coaching ( waarde: € 1600) om je klaar te maken voor de volgende stap in je carrière.

Jij en je team worden minstens 8 uur per week ondersteund door een toegewijde coach. Jouw team wordt begeleid door experts uit de industrie en de Hogeschool van Amsterdam die jullie tijdens het gehele proces inhoudelijk bijstaan. Deze experts zijn een mix van ontwerpers, programmeurs, sociale/digitale mediaspecialisten, onderzoekers, copywriters en verhalenvertellers.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Een van de opdracht voor februari 2019:

Maak van de Johan Cruijf ArenA het meest innovatieve stadion voor 2020! Publieke ruimtes binnen de ArenA bevatten steeds meer interactieve schermen, sensoren en camera’s die constant data verzamelen. De vraag is: hoe kunnen we met deze data de fan experience beïnvloeden en verrijken?

Als ontwikkelaar zal je werken met state-of-the-art data analyse methoden en technieken zoals deep-learning algoritmen, predictive modelling. Ook kan je meewerken een de front-end en/of back-end van het ontwikkelen van dashboards / prototypes ten behoeve van interactieve visualisaties van de gebruikte datasets. 

Jou team zal van de Johan Cruijff ArenA hun eigen veldlab maken en streven naar het creëren van het slimste stadion ter wereld.

Werken bij Digital society school

We are a diverse group of experts,learners, thinkers and doers that shape tomorrow’s society through digital technology, using human-centered design approaches. We think big, start small and are explicitly open, placing our findings at the world’s disposal.

Meer over Digital society school digitalsocietyschool.org
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.