Driebit

 • Type bedrijf

  Online agency

 • Company size

  20 werknemer(s)

Betrokken professionals voor zinnige online toepassingen. Wij bedenken, maken en beheren zinnige internetdingen.

Gedreven door: zinnige dingen doen. Driebit gelooft dat je met internet de wereld verder kunt helpen. Door mensen te verbinden en in beweging te brengen, kennis te delen en cultuur te verspreiden.

Doelgericht: slimme online toepassingen & platformen. Driebit gelooft in wendbaarheid. Wij maken slimme en zinnige websites, van het eerste idee via een inventief ontwerp tot een vlekkeloze uitvoering.

Samenwerken: betrokken, professioneel & oorspronkelijk. Driebit gelooft in samenwerking. Door nauwe samenwerking en voortdurend contact met opdrachtgevers, zorgen onze eigenzinnige en betrokken professionals voor een toepassing die werkt.

Duurzaam: bestendigheid & groei. Driebit gelooft in duurzaamheid. Zowel in de bedrijfsvoering als in relaties met klanten en medewerkers.

driebit.nl

Stages

 • Amsterdam

  Oudezijds Voorburgwal 282

  1012 GL Amsterdam

  Google Maps

Je bent niet de eerste stagiair(e) bij Driebit

Lees ervaringen van mede-studenten.

Driebit zoekt webdesigner

Toffe tijd bij Driebit!

Bij Driebit wordt je betrokken bij de klant. Daarbij mocht ik vergaderingen en demos bijwonen. Bij het design en scrum proces heb ik elk onderdeel mogen meemaken. Ik vond dit erg leerzaam en het sloot naadloos aan met wat ik op school heb geleerd. Driebit laat je geen stomme, nutteloze opdrachten d ...

Lees verder
When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.