Geplaatst op 17 oktober 2018 (Verloopt over 1095 dagen)
Vervuld

Sales en New Business

Ben jij commercieel ingesteld, beschik jij over een enthousiaste werkhouding, doorzettingsvermogen en heb jij een passie voor digitale oplossingen? Dan ben jij de sales stagiair die we zoeken!

Waar houden wij ons mee bezig binnen DTT?

Met passie werken wij aan een perfecte mix van techniek, strategie en creativiteit. DTT ontwikkelt sinds 2010 apps, websites en games voor iOS, Android en web. In ons portfolio vind je oplossingen voor de mooiste bedrijven zoals de Kamer van Koophandel, Greenpeace, KPMG, ING Bank, Fox Sports, Porsche, Erasmus MC en de Rijksoverheid. 

Bij DTT werk je in teamverband aan prachtig ontworpen en succesvolle (inter)nationale projecten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zal als stagiair inspraak hebben op de projecten en bedrijfsprocessen. Elk project, groot of klein, krijgt bij DTT de volledige aandacht en hier kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! 

Met wie ga je werken?

Bij DTT sta je in nauw contact met de volgende afdelingen; Online Marketing, Strategy en New Business, Sales en Directie. Wij geven prioriteit aan het creëren van een omgeving waar je je begrepen en gewaardeerd voelt. Een team van meer dan 60 talentvolle collega’s afkomstig uit landen over de gehele wereld, allemaal even vriendelijk en met hetzelfde doel voor ogen: met elkaar het bedrijf verder blijven verbeteren en tot mooie en spraakmakende opleveringen komen.

Natuurlijk val je ook binnen een team. Het sales team bestaat uit enthousiaste collega’s, allemaal met een passie voor marketing en sales. .

DTT is trots op de mensen die stage bij ons hebben gelopen, velen van hen zijn nu een belangrijk onderdeel geworden van ons team, bijvoorbeeld in de rol van fulltime collega of parttime collega (naast de studie). 

Jouw missie

Jouw verantwoordelijkheden bestaan uit het ondersteunen van het sales team en het onderhouden van de relaties met de opdrachtgevers. Denk aan het genereren van leads, creatieve sales initiatieven, ondersteuning bij het opstellen van offertes, opvolging naar aanleiding van een klantbezoek, het uitvoeren van onderzoek en veel meer.

Je zal meewerken aan het opstarten van mooie projecten van het hoogste niveau met; miljoenen downloads, hoge ratings en prachtige designs tot gevolg. Hierbij krijg je de mogelijkheid om in vrijheid jezelf en het bedrijf verder te verbeteren.

Hoe pas jij binnen ons team?

Wij zien graag de volgende kenmerken in jou terug:

· Je bezit minimaal HBO werk- en denkniveau

· Je komt proactief met sales voorstellen en komt tot resultaten

· Je kunt werken met deadlines

· Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

· Je bent nieuwsgierig, meedenkend en zelfstandig

· Je hebt oog voor detail (secuur)

· Je hebt een proactieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel (voor kwaliteit en detail)

· Je bent een enthousiaste teamplayer

· Je bezit goede communicatie skills

Wat ga je leuk vinden tijdens je werk bij DTT?

We snappen dat werktijd en vrije tijd vaak als tegenpolen worden gezien, maar dit weerhoudt ons er niet van om werktijd zo leuk mogelijk te maken:

· Een uitdagende rol in een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dicht bij Amsterdam Centraal Station.

· Verantwoordelijkheid en initiatief: je hebt als stagiair echte verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om met goede ideeën echt het verschil te maken.

· Je hebt de vrijheid om te leren en te bouwen aan je eigen ideeën. Er zijn bijvoorbeeld verschillende teams opgezet voor de verbetering van bestaande processen en er is ruimte voor in-house ontwikkeling van goede ideeën van onze collega’s, kijk bijvoorbeeld eens naar onze inhouse AR-game Pirates & Privateers! 

· Een marktconforme stagevergoeding.

· Werken in een gaaf kantoor met de mogelijkheid om te gamen op je favoriete consoles.

· Een goed gevulde keuken, zodat je niet een kapitaal kwijt bent aan lunches buiten de deur.

· Daarnaast kan je genieten van onze befaamde:

o Rijsttafel-dinsdagen

o Soep-donderdagen

o Pizza- en patat-vrijdagen

· Elke week een te gekke vrijdagmiddagborrel (tot in de late uurtjes).

· Eens in de paar maanden een team social waarbij je DTT, je collega’s en Amsterdam van een hele andere kant zult zien.

· Inspirerende kennissessies van enthousiaste collega’s of externen.

· Samen met onze HR-afdeling bieden we een actief traject aan waarbij we jou verder helpen te ontwikkelen als professional door middel van evaluaties en persoonlijke coaching.

Herken jij jezelf in het profiel dat wij zoeken en kan je niet wachten om deel uit te maken van ons sales team? Solliciteer nu via onze website. Zit je nog met vragen, dan kan je ons HR team altijd contacteren.

DTT is een erkend ECABO eerbedrijf.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  apply@d-tt.nl

Werken bij DTT

Wij zijn gespecialiseerd in het conceptualiseren, vormgeven, positioneren en ontwikkelen van mobiele oplossingen, web oplossingen en games. Een full service multimediabureau, waar het resultaat telt.

Meer over DTT d-tt.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.