E-mergo

    f
  • Type bedrijf

    Midden (20 - 150)

E-mergo is een jong, ambitieus en kennisintensief bedrijf gespecialiseerd in Business Intelligence oplossingen.

Momenteel bestaat ons team uit zo’n 50 personen. Onze producten en diensten zijn erop gericht om de opdrachtgever te helpen nieuwe inzichten uit hun data te verwerven. E-mergo hecht veel waarde aan gecertificeerde collega’s en het volgen van de trends in de markt. Er is dan ook voldoende ruimte voor het volgen van trainingen en het bijwonen van interessante events en seminars.

Onze klanten bestaan onder andere uit grote spelers als Schiphol, Rijk Zwaan, Heembouw, Connexxion, O’Neill, Kawasaki en Eneco. Zij waarderen ons vanwege de kennis die wij inbrengen en de manier waarop wij deze overdragen met bijvoorbeeld trainingsdagen en ‘on-the-job’ training bij klanten. Anderen omschrijven ons als betrouwbaar, betrokken en zeer gedreven.

Binnen het bedrijf is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Met trainingen en maandelijks georganiseerde sessies houden collega’s elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche maar ook om interessante opdrachten met elkaar te delen én te vieren. E-mergo houdt kennisdeling hoog in het vaandel.

e-mergo.nl
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.