Eenvoud 15 april 2017 verlopen

Ben jij onze nieuwe Digital Design-Held(in)?

Zit digital in je bloed? Ben je daarnaast sociaal, ondernemend, assertief, flexibel en kwaliteit gericht? Dan hebben wij de perfecte stage voor jou!

WAT GA JE DOEN?

De ideale stagiair is een creatieve allrounder die het leuk vindt om aan een enorme diversiteit van projecten te werken. Je bent een team-player en kunt zelfstandig werken. Je bent precies en innovatief. Je taken zijn erg gevarieerd, bijvoorbeeld: vertalen van ideeën naar wireframes, het designen van websites, huisstijlen, brochures en andere online en offline uitingen.


STAGE VEREISTEN

3e of 4e jaars Media, Informatie en Communicatie studentMinimale stageduur 5 maandenGedegen kennis en ervaring met Photoshop en IllustratorInteresse? We ontvangen graag naast je CV een beknopte motivatie op kubra@eenvoudmedia.nl. 

Bedenk altijd: wat maakt mij uniek en waarom moet Eenvoud Media mij zeker uitnodigen?Mochten sommige zaken bij vereisten nieuw voor je zijn, reageer dan ook; leren zal een belangrijk onderdeel zijn van je stage bij Eenvoud Media. We horen graag van je!

  • € ??? p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij Eenvoud worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

Wij zijn een full service digitaal bureau. Wij werken vanuit een heel rustig en ruim kantoor met biertap, oven en privé tuin in het gezellige Amsterdam Westerpark. We zijn een jong, enthousiast en multicultureel team. We ontwikkelen maatwerk websites, datavisualisatie tools, web-applicaties en mobiele (hybride) applicaties voor (inter)nationale klanten.

Meer over Eenvoud

Gerelateerd

Wanneer begint je volgende stageperiode?

Wij houden je op de hoogte over interessante stageplekken. Chill toch?!