Ekomenu

  f
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

Ben jij opzoek naar een leuke, leerzame en uitdagende (online) marketing en communicatie stage? Heb jij affiniteit met voeding. Ben jij goed in taal en al kennis op het gebied van social media, video en website? Dan is deze stage een perfecte match.

Wij zoeken voor het nieuwe schooljaar versterking van ons team. Ons kantoor zit in het bruisend start-up center B.2 in Amsterdam. We werken met een klein team, waardoor er gedurende het gehele proces nauw wordt samengewerkt met verschillende medewerkers. De stagiair wordt begeleid door Doris, onze ervaren (online) marketeer. Aan de hand van ons uitgebreide brand document worden diverse marketing activiteiten en design ontwikkeld.

Ekomenu biedt een fijne, leerzame en veilige stageplek voor studenten die het leuk vinden om in een klein en enthousiast team werken en die zich zelfstandig willen ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor verschillende en afwisselende taken en draait al vanaf dag 1 volwaardig mee in het marketing team. Naast de wekelijkse vaste taken is er ook ruimte voor verdieping of onderzoek.

ekomenu.nl
 • Amsterdam

  John M. Keynesplein 12-46

  1066EP Amsterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.