Geplaatst op 15 maart 2017 (Verloopt over 1676 dagen)
Vervuld

Code Koning(in)

Behoor je tot de top van jouw jaar? Heb je een sterke basis gelegd als developer, maar wil je de diepte in? Dan is het tijd voor de volgende stap. Emakina.NL zoekt jonge honden die hun tanden willen zetten in digitale uitdagingen. Als energieke, getalenteerde ontwikkelaar krijg je bij ons volop de ruimte om te leren, te experimenteren en ervaring op te doen.

Wie is Emakina.NL?
Emakina.NL is een platte organisatie waar veel mogelijk is. Wij zijn een jonge, ambitieuze groep van 100 digital natives die een gezellige werksfeer erg belangrijk vindt. Daarom lunchen we samen, hebben we elke vrijdagmiddag een borrel en organiseren we ieder kwartaal een uitje met het hele team. Wanneer er wat te vieren valt, dan doen we dat uitgebreid. De lat voor succes ligt hoog, maar successen vieren we altijd samen!

Wat doet Emakina.NL?
Als digital natives zijn wij de digital partners voor klanten als RITUALS, Floris van Bommel, WE Fashion, HEMA en meer dan 25 Unilever merken. Voor hen maken wij hoogstaande e-commerce platforms, innovatieve apps en baanbrekende activatie-campagnes. Hiermee hebben we – als onderdeel van Emakina Group – in korte tijd een plek veroverd in de top 3 digital full-service bureaus van Europa.

Wie zoeken we?
Voordat je stage komt lopen willen we natuurlijk alles van je weten. Hier moet je in ieder geval aan voldoen:

● Je bent 3e / 4e jaar / afstuderend student in de richting design / software engineering op HBO niveau en moet minimaal 4 maanden stage lopen; 
● Je hebt een onderscheidend portfolio, stuur ons de link hiervan;
● Je kunt goed zelfstandig werken; 
● Je hebt affiniteit met web ontwikkeling zowel front- als back-end; 
● Je hebt oog voor non functionele eigenschappen zoals performance en security; 
● Door de internationale omgeving is de voertaal binnen projecten vaak Engels. Goed converseren in Engels over ons vakgebied is daarom een pre. 

Wat bieden we?
● Doorgroeimogelijkheid naar een leuke baan;
● Een groep van 100+ gedreven, behulpzame en toegankelijke collega's; 
● Een diepgewortelde cultuur van technische kwaliteit; 
● Werken aan projecten voor top merken die een belangrijke rol spelen in de (digitale)toekomst van die bedrijven; 
● Agile development op basis van scrum waarbij iedereen zijn rol kan pakken; 
● Best of class tooling zoals Jira voor backlog en sprint, Teamcity & Bamboo voor continious integration, GIT voor versiebeheer, automated deployments. 

Leuk detail!
Kom je bij ons werken, dan krijg je naast een maandelijkse vergoeding van €400,- een  signing fee van €500,- .Te besteden aan je aankomende zomervakantie, een nieuwe Oculus Rift of waar je ook maar blij van wordt. En dat is nog niet alles: als je de sterren van de hemel ontwerpt en wij net zo blij met jou zijn als jij met ons, dan bieden we je na jouw stage graag een contract aan met een stay-on-board-fee van €1000,-.

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  werken@emakina.nl

Werken bij Emakina

Emakina is een Full Service Digital Native Agency. Wij bedienen merken en multinationals vanuit Nederland, België, Frankrijk, Zwitserland en Turkije. Dankzij onze kennis van brand building, strategie, creativiteit, technologie en lokale culturen kunnen wij multinationals en merken dichtbij hun hoofdkantoor helpen met nationale en internationale vraagstukken.

Meer over Emakina emakina.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.