Euroknaller BV

  • Type bedrijf

    Online agency

  • Company size

    8 werknemer(s)

Euroknaller is een e-commerce website met dagelijkse verrassende productdeals. Van fashion tot wellness, van gadgets tot interieur: get it now, or be sorry forever!

Middenin 'Slotervally', het creatieve hart van Amsterdam (Sloterdijk), vind je Euroknaller. Een fris en nieuw bedrijf dat zich specialiseert in het bieden van leuke producten tegen hele hoge kortingen. Van koptelefoons tot keukenmachines, van iPhones tot Ray-Ban zonnebrillen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij Euroknaller met kortingen tot 80%!

Euroknaller is onderdeel van de start-up studio VentureBuilders, waaronder ook bekende namen als HomeDeco en Taxi2Airport vallen. Met zo'n 10 bedrijven werken we er samen hard aan om ieder bedrijf te laten groeien tot toonaangevende merken in de branche. Naast hard werken worden er wekelijkse borrels, ping-pong toernooien en een dagelijkse lunches geregeld voor iedereen.

Euroknaller groeit momenteel razendsnel en daarom hebben wij JOU nodig! Er is geen beter moment om aan boord te komen bij ons jonge en dynamische team.

euroknaller.nl

Je kunt de eerste stagiair(e) bij Euroknaller BV worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.