Meeloopstage TODO: at Expand Online 5 May 2017
Vervuld

Full-stack Development

Wij zoeken een duivels slimme developer met kennis van PHP en Javascript (ES6).Je verzamelt zelf alle benodigde informatie om de juiste architectuur te bedenken en realiseren. Jij bepaalt of je een eigen project oppakt of meewerkt in een projectteam.

Wij zoeken een duivels slimme developer met kennis van PHP en Javascript (ES6). Als full-stack stagiair werk je in een knus projectteam van 5 man aan de mooiste in-house tools voor onze consultants. Zij gebruiken jouw creaties om onbegrijpelijke data te vertalen naar nuttige inzichten voor grote klanten als TomTom, Rituals en Belcompany. Je verzamelt zelf alle benodigde informatie om de juiste architectuur te bedenken en realiseren. Jij bepaalt of je een eigen project oppakt of meewerkt in een projectteam, en verzamelt zelf alle informatie om de juiste architectuur te bedenken en te realiseren. Wat je nog meer kunt verwachten? Goede begeleiding, een geweldige sfeer en een fijne stagevergoeding van €400 per maand op basis van een fulltime stage.

Wij werken o.a. met Symfony, React, Redux, Docker, AWS ECS, en Git. Veel nieuwe termen? Geen probleem, maar hoe meer je er kent, hoe beter. Je kunt meteen of per september 2017 beginnen, en werkt vanuit een prachtig pand in hartje Rotterdam.

Wat wil jij?
Wij gaan graag met je in gesprek over jouw droomproject. Dat is voor ons inspirerend en voor jou dé start van een mooie carrière! Laat ons dus weten wat jij wilt doen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Interesse?

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan via deze link!

  • € ??? p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij Expand Online worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

Wij zijn Expand Online, een online marketing bureau uit Rotterdam en Amsterdam. Ons ervaren team van hoogopgeleide online marketeers gaat in alles wat ze doen voor online resultaat. Wij leggen de focus op zoekmachine marketing, online adverteren en web analytics. Met een team van 70 Expanders zetten wij ons dagelijks met een glimlach in om het maximale online rendement voor klanten te realiseren.

Meer over Expand Online

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.