Geplaatst op 20 december 2017 (Verloopt over 1396 dagen)
Vervuld

Expand Recruitment Day

Wil jij één van de laatste beschikbare Academy plekken bemachtigen? Kom dan naar de Recruitment Day op 12 januari!

Expand Academy Recruitment Day 12 januari

Wil jij één van de laatste beschikbare plekken bemachtigen voor de Expand Online Academy die vanaf 5 februari 2018 van start gaat? Schrijf je dan nu in voor de Recruitment Day op vrijdag 12 januari in Rotterdam!

Jij bent een ambitieuze (ex-)student die vanaf februari 2018 op zoek is naar een stage en je wil alles te weten komen op het gebied van Online Marketing. Tijdens de recruitmentday geven we je alvast een voorproefje van hoe het is om stage te lopen bij Expand Online. Dit doen we door je rond te leiden in ons prachtige kantoor, inhoudelijke presentaties over de tofste onderwerpen te geven en we zetten je aan het werk door middel van een workshop. Uiteraard sluiten we de dag af aan de bar!

Jij

 • Bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar om mee te werken voor een periode van 5 of 6 maanden;
 • Bent communicatief vaardig, analytisch, flexibel en zelfstandig;
 • Wilt werkelijk alles weten over online marketing;
 • Hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.

Ben je nieuwsgierig geworden over de Expand Online Academy? Hier vind je nóg meer informatie over de Academy. Lees ook de blogs van Dave en Thomas over hun Academy ervaringen!

Expand Online
Expand Online is een jong bedrijf met een hecht team van hardwerkende online marketeers. Je komt terecht in een informele en jonge bedrijfscultuur waar je binnen korte tijd ontzettend veel leert en ervaring opdoet. Je traint bij ons niet alleen je hersenen, maar ook je handen. Met tafelvoetbal, pingpong of flipperen. En met het optillen van je glas bij de wekelijkse borrel aan onze eigen Expand Online-bar.

Wij zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 500 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Interesse?
Interesse om deel te nemen aan de Recruitment Day op vrijdag 12 januari? Top! Solliciteer dan via deze link en je ontvangt zo snel mogelijk de uitnodiging.

Werken bij Expand Online

Wij zijn Expand Online, een online marketing bureau uit Rotterdam en Amsterdam. Ons ervaren team van hoogopgeleide online marketeers gaat in alles wat ze doen voor online resultaat. Wij leggen de focus op zoekmachine marketing, online adverteren en web analytics. Met een team van 70 Expanders zetten wij ons dagelijks met een glimlach in om het maximale online rendement voor klanten te realiseren.

Meer over Expand Online expandonline.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Rotterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.