Experius

  f
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

Experius is een e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van 40 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland.

Bij Experius beschikken wij over Magento Certified developers die elke dag zoeken naar doelgerichte oplossingen voor onze klanten. Ook houden wij de veranderingen in de wereld van e-commerce in de gaten zodat de webshops mee kunnen groeien met de laatste ontwikkelingen.


Onze visiepijlers:

KLANTWAARDE
Klantwaarde is de eerste van onze drie visiepijlers. Hoger dan een 8 hierop scoren is onze doelstelling bij alles wat wij doen.

GREAT PLACE TO WORK
Het zijn van een great place to work is de tweede visiepijler. Het is onze doelstelling dat het voor iedereen fantastisch is om bij Experius te werken.

GOED DOEN
Experius verleent microkredieten aan ondernemers in ontwikkelingslanden, die minder kansen krijgen om hun bedrijven op te starten.


Waar Experius voor staat:

DOELGERICHTHEID
Experius ontwikkelt doelgerichte oplossingen voor e-commerce waarmee de verkopen stijgen en de interne kostenposten worden verkleind.

KWALITEIT
E-commerce platformen van Experius zijn van hoge kwaliteit waarbij de nieuwste technieken worden toegepast.

PROFESSIONALITEIT
Door korte communicatielijnen en trainingen helpen wij klanten om zelf het maximale uit hun webshop te halen.

INNOVATIE
De wereld van e-commerce verandert en wij veranderen mee. Ontwikkelingen rond Magento en e-commerce houden wij scherp in de gaten en passen wij direct toe.

werkenbijexperius.nl
 • Utrecht

  Arthur van Schendelstraat 650

  3511 MJ Utrecht

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.