Geplaatst op 9 mei 2017 (Verloopt over 1621 dagen)
Vervuld

Back-End Developer

Ben jij op zoek naar een meewerkstage? Wil jij werken met backend technologieën bestaande uit programmeertalen zoals OOP PHP, Python en MySQL met behulp van het e-commerce systeem Magento? Dan is Experius wat voor jou!

Experius is een e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van 40 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland. Een stage bij Experius betekent een inspirerende werkkring in een snelgroeiende onderneming met volop ontwikkeling- en carrièremogelijkheden.

Jouw uitdaging

Gedurende jouw stage word je gekoppeld aan een backend developer die je gaat inwerken op het Magento platform. Daarnaast ga je meewerken op support om de nieuwe wensen van bestaande klanten door te voeren in hun Magento webshop. Ook ga je meewerken aan één van onze nieuwe projecten waarin we een compleet nieuwe webshop ontwikkelen.

Als backend developer houd jij je bezig met het (door)ontwikkelen van maatwerk modules voor de klant. Hierbij kan je denken aan een koppeling met een ERP systeem of payment service provider. Daarnaast ga je bestaande code en webshop performance optimaliseren. Ook ga je continu meedenken met de klant bij het optimaliseren en automatiseren van processen.

Binnen Experius kan je als Back-end Developer meer leren over onder andere de programma’s: Varnish, Redis, Solr, Elastic en Git.

Wat vragen wij?

● Je bent student aan een ICT / IT gerelateerde opleiding en bent op zoek naar een meewerkstage

● Je beschikt over kennis van OOP PHP en MySQL

● Je snapt het principe van een MVC framework

● Je bent leergierig en wil jouw kennis graag flink uitbreiden

● Je bent een perfectionist die in staat is zelfstandig te werken en je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel

● Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht in programmeren en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende stage en een Great Place to Work in een snelgroeiend e-commerce bedrijf. Binnen Experius is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Jij als stagiair gaat onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team waarin iedereen gelijk is. Mede hierdoor hangt er bij ons op kantoor altijd een ontspannen en informele werksfeer. Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een 2.0 uitje waarbij we met het hele team iets speciaals doen. Zo zijn we onder andere al naar een VR bioscoop geweest, zijn we gaan varen, poolen, bowlen, barbecueën en uiteraard gaan we ook wel is lekker uiteten met elkaar. Tevens zijn we dit jaar met z’n allen naar Oostenrijk geweest voor een onvergetelijk wintersportweekend.

Als stagiair kan je rekenen op een passende stagevergoeding binnen Experius en niet geheel onbelangrijk elke dag een heerlijke lunch!

Voel jij je geroepen?

Ben jij geïnteresseerd in de stageplaats en wil jij deel uitmaken van het Experius team, aarzel dan niet en reageer snel! Solliciteren kan door te mailen naar evelien@experius.nl Voor vragen over de stageplaats kan je contact opnemen met Evelien Veenman via het nummer 030-8200238.

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  evelien@experius.nl

Werken bij Experius

Experius is een e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van 40 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland.

Meer over Experius werkenbijexperius.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Utrecht

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.