Geplaatst op 9 mei 2017 (Verloopt over 1556 dagen)
Vervuld

Back-end Developer

Experius is een e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van 40 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland.

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarin je als programmeur aan de slag kan? Wil jij werken met backend technologieën bestaande uit programmeertalen zoals OOP PHP, Python en MySQL met behulp van het e-commerce systeem Magento? Dan is Experius wat voor jou! 


Een afstudeerstage bij Experius betekent een inspirerende werkkring in een snelgroeiende onderneming met volop ontwikkeling- en carrièremogelijkheden.

Jouw uitdaging

Gedurende jouw afstudeerstage ga je onderzoek doen naar de backend ontwikkeling van ons SAAS platform. Je ontwikkeld een deployment techniek en strategie die het mogelijk maakt om onze Magento oplossingen als een SAAS aan te bieden. Daarnaast ga je werken met het door ons ontwikkelde deployment systeem (Python) en met ons Whitelabel Magento platform en je gaat hierover ook meedenken.

Ook is er ruimte om naast het afstuderen mee te werken op support om de nieuwe wensen van bestaande klanten door te voeren in hun Magento webshop. Daarnaast mag je meewerken aan één van onze nieuwe projecten waarin we een compleet nieuwe webshop ontwikkelen. Om dit mogelijk te maken word je gekoppeld aan een medior backend developer die je gaat inwerken op het Magento platform.

Binnen Experius kan je als Back-end Developer meer leren over de programma’s: Varnish, Redis, Solr, Elastic en Git.

Wat vragen wij?

● Je bent student aan een ICT / IT gerelateerde opleiding en bent op zoek naar een afstudeerstage

● Je beschikt over kennis van OOP PHP en MySQL

● Je snapt het principe van een MVC framework

● Je bent leergierig en wil jouw kennis graag flink uitbreiden

● Je bent een perfectionist die in staat is zelfstandig te werken en je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel

● Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht in programmeren en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende afstudeerstage en een Great Place to Work in een snelgroeiend e-commerce bedrijf. Binnen Experius is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Jij als afstudeerder gaat onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team waarin iedereen gelijk is. Mede hierdoor hangt er bij ons op kantoor altijd een ontspannen en informele werksfeer.Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een 2.0 uitje waarbij we met het hele team iets speciaals doen. Zo zijn we onder andere al naar een VR bioscoop geweest, zijn we gaan varen, poolen, bowlen, barbecueën en uiteraard gaan we ook wel is lekker uiteten met elkaar. Tevens zijn we dit jaar met z’n allen naar Oostenrijk geweest voor een onvergetelijk wintersportweekend.

Als stagiair kan je rekenen op een passende stagevergoeding binnen Experius en niet geheel onbelangrijk elke dag een heerlijke lunch!

Voel jij je geroepen?

Ben jij geïnteresseerd in de afstudeeropdracht en wil jij deel uitmaken van het Experius team, aarzel dan niet en reageer snel! Solliciteren kan door te mailen naar evelien@experius.nl. Voor vragen over de afstudeeropdracht kan je contact opnemen met Evelien Veenman via het nummer 030-8200238.

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  evelien@experius.nl

Werken bij Experius

Experius is een e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van 40 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland.

Meer over Experius werkenbijexperius.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Utrecht

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.