Geplaatst op 9 mei 2017 (Verloopt over 1621 dagen)
Vervuld

Front-End developer

Experius is een e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van 40 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland.

Begeleider

Hoi! Welkom bij Experius! Ik ben Evelien en zal jou gaan begeleiden gezamenlijk met een developer. Kortom zowel inhoudelijk als procesmatig zal je ondersteuning krijgen. Daarnaast krijg je veel eigen vrijheid en verantwoordelijkheid om zo een hele uitdagende opdracht uit te voeren. Binnen Experius is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Nee je gaat geen koffie zetten maar meewerken aan de tofste webshops van Nederland. Ik wil je graag leren kennen, stuur je een mailtje? Met vrolijke groet, Evelien

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarin je als Frond-end developer aan de slag kan? Wil jij werken met Front-end programmeertalen zoals HTML, CSS en jQuery? En gaat je hart sneller kloppen van technologieën als SASS(/LESS), Grunt.js en Mobile First Responsive? Dan is Experius wat voor jou! Een afstudeerstage bij Experius betekent een inspirerende werkkring in een snelgroeiende onderneming met volop ontwikkeling- en carrièremogelijkheden.

Jouw uitdaging

De (webdevelopment) wereld zit niet stil en wij daarom ook niet! Onderzoek naar nieuwe technieken en procesoptimalisaties zijn heel belangrijk. Hierbij zijn jullie afstudeerders onmisbaar voor ons!

Als er één discipline is waar de ontwikkelingen razendsnel gaan dan is het wel de front-end wereld. Elke dag komt er wel een nieuw javascript framework uit, een nieuwe CSS feature of een nieuw idee vanuit Google voor een betere ranking of weergave in Google.

Om te beoordelen of zo’n nieuwe techniek voor Experius interessant is moet er goed onderzoek naar worden gedaan. Er spelen vele factoren mee of een nieuwe techniek of nieuw idee in gebruik genomen kan worden. Levert het onze klanten iets op? Kunnen onze developers efficiënter werken met de techniek, is het verkoopbaar. Is het toepasbaar binnen Magento.

Als afstudeerder ga je zelfstandig antwoord zoeken op deze vragen en afhankelijk van je opdracht werken aan een prototype, proof of concept of gewoon meteen aan de definitieve implementatie ervan. Wij hebben meerdere interessante opdrachten voor je klaar liggen, samen zullen we ervoor zorgen dat je een opdracht gaat doen die aansluit bij jouw interesses.

Wat vragen wij?

● Je bent student aan een ICT / IT gerelateerde opleiding en bent op zoek naar een afstudeerstage

● Je beschikt over kennis van HTML, CSS en kan overweg met jQuery

● Ervaring met SASS/LESS, PHP en XML is een pré.

● Je bent initiatiefrijk, leergierig en wilt jezelf ontwikkelen tot een ervaren front-ender

● Je bent in staat zelfstandig te werken en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel

● Je kan goed samenwerken in een team met developers en designers waarbij je elkaars expertise uitwisselt

● Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen met gebruiksvriendelijkheid voorop gesteld

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende afstudeerstage en een Great Place to Work in een snelgroeiend e-commerce bedrijf. Binnen Experius is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Jij als afstudeerder gaat onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team waarin iedereen gelijk is. Mede hierdoor hangt er bij ons op kantoor altijd een ontspannen en informele werksfeer. Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een 2.0 uitje waarbij we met het hele team iets speciaals doen. Zo zijn we onder andere al naar een VR bioscoop geweest, zijn we gaan varen, poolen, bowlen, barbecueën en uiteraard gaan we ook wel is lekker uiteten met elkaar. Tevens zijn we dit jaar met z’n allen naar Oostenrijk geweest voor een onvergetelijk wintersportweekend.

Als stagiair mag je daarnaast rekenen op een passende stagevergoeding binnen Experius en niet geheel onbelangrijk elke dag een heerlijke lunch!

Voel jij je geroepen?

Ben jij geïnteresseerd in de afstudeeropdracht en wil jij deel uitmaken van het Experius team, aarzel dan niet en reageer snel! Solliciteren kan door te mailen naar evelien@experius.nl. Voor vragen over de afstudeeropdracht kan je contact opnemen met Evelien Veenman via het nummer 030-8200238.

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  evelien@experius.nl

Werken bij Experius

Experius is een e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van 40 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland.

Meer over Experius werkenbijexperius.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Utrecht

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.