Geplaatst op 26 april 2017 (Verloopt over 1634 dagen)
Vervuld

Front-End Developer

Wil jij werken met Front-end programmeertalen zoals HTML, CSS en jQuery? En gaat je hart sneller kloppen van technologieën als SASS(/LESS), Grunt.js en Mobile First Responsive? Dan is Experius wat voor jou!

Experius is een e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van 40 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland. Ben jij op zoek naar een meewerkstage waarin je als Frond-end developer aan de slag kan?

Jouw uitdaging

Gedurende jouw stage word je gekoppeld aan een front-end developer die je gaat inwerken in de front-end van het Magento platform. Als Front-end developer bij Experius ga jij je bezig houden met het maken en stylen van templates op basis van aangeleverde designs. Vaak houdt dit in dat je samen met een back-end collega een nieuw project start waarin jullie als team de gehele webshop verzorgen. Verder ga je aan de slag met de webshops van onze bestaande klanten. Op de support afdeling help je de klant met het optimaliseren van hun huidige website op front-end gebied. Denk hierbij aan het stylen van nieuwe functionaliteiten, of implementatie van de nieuwste Front-end technieken.

Binnen Experius kan je als front-ender leren werken met tools als SASS/LESS, jQuery, Grunt, Git, Mobile-first Responsive design en Sketch

Wat vragen wij?

 • Je bent student aan een ICT / IT gerelateerde opleiding en bent op zoek naar een meewerkstage
 • Je beschikt over kennis van HTML, CSS en kan overweg met jQuery
 • Ervaring met SCSS en PHP is een pré
 • Ervaring met Magento is een pré
 • Je bent initiatiefrijk, leergierig en wilt jezelf ontwikkelen tot een ervaren front-ender
 • Je bent in staat zelfstandig te werken en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je kan goed samenwerken in een team met developers en designers waarbij je jouw expertise uitwisselt met die van je collega’s
 • Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen met gebruiksvriendelijkheid voorop gesteld

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende stage en een Great Place to Work in een snelgroeiend e-commerce bedrijf. Binnen Experius is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Jij als stagiair gaat onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team waarin iedereen gelijk is. Mede hierdoor hangt er bij ons op kantoor altijd een ontspannen en informele werksfeer. Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een 2.0 uitje waarbij we met het hele team iets speciaals doen. Zo zijn we onder andere al naar een VR bioscoop geweest, zijn we gaan varen, poolen, bowlen, barbecueën en uiteraard gaan we ook wel is lekker uiteten met elkaar. Tevens zijn we dit jaar met z’n allen naar Oostenrijk geweest voor een onvergetelijk wintersportweekend.

Als stagiair mag je daarnaast rekenen op een passende stagevergoeding binnen Experius en niet geheel onbelangrijk elke dag een heerlijke lunch!

Voel jij je geroepen?

Ben jij geïnteresseerd in de stageplaats en wil jij deel uitmaken van het Experius team, aarzel dan niet en reageer snel! 

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  evelien@experius.nl

Werken bij Experius

Experius is een e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van 40 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland.

Meer over Experius werkenbijexperius.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Utrecht

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.