Meeloopstage TODO: at Fabrique 15 March 2017
Vervuld

Interactieontwerper

Bij Fabrique lopen we graag voorop. We zoeken altijd naar dat beetje extra dat van een goed ontwerp een geweldig ontwerp maakt. Daarom zoeken we stagiairs die ons verrassen met hun enthousiasme, nieuwsgierigheid en nieuwe ideeën. Wat neem jij mee?

Wij zoeken een stagiair Interactieontwerp die vooral nóg beter wil worden

Jij

Je stort je vol overgave op de flow, het gedrag en de inhoud van websites, mobiele applicaties en andere interfaces. Dat doe je met een analytische kijk, abstractievermogen en vooral met veel gevoel. Je kunt goed schetsen, wireframen en prototypen. Van user centered design weet je al heel veel. En je kunt zó aan de slag met Fireworks of Axure. Je bent student aan de TU, HBO CMD of een gelijkwaardige opleiding. En je bent beschikbaar voor minimaal 3 maanden.

Wij

Fabrique biedt jou een inspirerende en uitdagende stage in Delft, Rotterdam of Amsterdam. Je ontvangt 350,- euro bruto per maand bij een 40-urige werkweek.

  • € 350 p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij Fabrique worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

Wij zijn een strategisch ontwerpbureau. We geloven in de vernieuwende kracht van design. Ontwerp als kracht om dingen te veranderen, te verbeteren, om impact te hebben. Niet slechts om dingen mooi of bruikbaar te maken.

Meer over Fabrique

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.