Fabrique 15 maart 2017 verlopen

Webdeveloper

Bij Fabrique lopen we graag voorop. We zoeken altijd naar dat beetje extra dat van een goed ontwerp een geweldig ontwerp maakt. En daar hoort glashelder code met oog voor toegankelijkheid en schaalbaarheid zeker bij. Daarom zoeken we stagiairs die ons verrassen met hun enthousiasme, nieuwsgierigheid en nieuwe ideeën. Wat neem jij mee?

Wij zoeken een stagiair Webdevelopment die ook graag zichzelf ontwikkeltJij

Je werkt mee aan het technisch ontwerp en de realisatie van websites en apps, zowel front-end als back-end. We zijn een ontwerpbureau, dus je denkt ook mee over functionaliteit, interactie en grafisch ontwerp. Om zo te komen tot slimme interactieve toepassingen. Je kunt uit de voeten met HTML5, CSS3 en JavaScript. En liefst ook met Python, C# of PHP. Django of Ruby on Rails leveren je pluspunten op. Je bent student aan een universitaire of HBO-opleiding richting informatica. En je bent beschikbaar voor minimaal 3 maanden.

Wij

Fabrique biedt jou een inspirerende en uitdagende stage in Delft, Rotterdam of Amsterdam. Je ontvangt 350,- euro bruto per maand bij een 40-urige werkweek.

  • € 350 p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij Fabrique worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

Wij zijn een strategisch ontwerpbureau. We geloven in de vernieuwende kracht van design. Ontwerp als kracht om dingen te veranderen, te verbeteren, om impact te hebben. Niet slechts om dingen mooi of bruikbaar te maken.

Meer over Fabrique

Gerelateerd

Wanneer begint je volgende stageperiode?

Wij houden je op de hoogte over interessante stageplekken. Chill toch?!