Geplaatst op 20 februari 2020 (Verloopt over 604 dagen)
Vervuld

HBO software engineering

Fenêtre is een innovatief snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van online business applicaties, klantportalen, websites en apps. We zijn gevestigd in Utrecht en Den Haag en werken met 35 medewerkers voor diverse opdrachtgevers.

Begeleider

Wij hebben ruime ervaring met afstudeerders en bieden uitdagende stageopdrachten en persoonlijke begeleiding. Daarnaast ervaar je ook de dynamiek van werken in een innovatief bedrijf met een open en informele werksfeer.

DE OPDRACHT

Tijdens de opdracht houd je je bezig met het ontwikkelen, bouwen, onderhouden en testen van bestaande of nieuwe software voor onszelf óf voor een van de diverse projecten van onze klanten.

Je denkt niet alleen na over de mogelijke toepassing van de nieuwste technieken, maar krijgt ook de ruimte om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Als je wil kan het daadwerkelijk realiseren van de nieuwe functionaliteiten in een Minimum Viable Product, inclusief de nodige test suites, onderdeel uitmaken de opdracht.

Concreet besteed je een groot deel van je tijd aan de volgende activiteiten:

 Uitwerken van de specificaties voor de te ontwikkelen software

 Selecteren van de beste techniek om de software te realiseren

 Opstellen van verschillende testscenario's

 Schrijven van een implementatie- en ingebruikname plan

 Documenteren zowel richting gebruikers als je collega’s die ermee gaan werken

We werken vooral met technieken als C#, Angular, SQL en ASP.NET Core, maar dit staat niet in steen gebeiteld. Met de juiste argumenten kun je kiezen voor een andere invulling. Onze ervaren software architecten, functioneel ontwerpers en developers helpen je op weg en zijn een steun tijdens je afstudeeropdracht.

Vanzelfsprekend wordt in overleg tussen jou, begeleider vanuit je opleiding en Fenêtre de definitieve invulling van je afstudeeropdracht gemaakt. Daarbij kijken we zorgvuldig naar de eisen die worden stelt. Zo heb je een grote kans van slagen!

DE STUDENT

We zoeken een 4ejaars student afstudeerrichting Software Engineering

 Ervaring heeft met moderne ontwikkelmethodieken als Scrum-Agile.

 Ervaring heeft met MVC, JavaScript en Angular of een ander JavaScript framework.

 Ervaring heeft met C#, Java of andere object georiënteerde programmeertalen.

 Ervaring heeft met databases

Verder verwachten we een student met goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, die zelfstandig, accuraat en efficiënt kan werken, een pragmatische instelling heeft en een prettige collega is die, net als wij, passie heeft voor zijn vakgebied.

Waarom bij ons afstuderen?

DE OPDRACHTGEVER

Fenêtre heeft ruime ervaring met stagairs en afstudeerders. We bieden uitdagende stageopdrachten en persoonlijke begeleiding door ervaren projectmanagers, consultants en programmeurs. Ook tref je regelmatig andere stagiairs en werk je met collega’s die zelf recent zijn afgestudeerd en je graag helpen en met je meedenken.

Je doet zo niet alleen ervaring op over het (afstudeer)onderwerp, je ervaart ook de dynamiek van werken in een innovatief bedrijf met een open en informele werksfeer. Bij een succesvolle invulling van de opdracht heb je, na afronding van je studie, meteen uitzicht op een interessante baan.

MET PLEZIER WERKEN

 Je komt te werken op een inspirerende omgeving in Den Haag of Utrecht.

 Je zet een concreet resultaat neer.

 Je ontvangt een marktconforme vergoeding.

 Je luncht iedere dag met het hele team.

 Je drinkt op vrijdagmiddag samen een drankje.

 Je doet veel extra kennis op tijdens de maandelijkse kennissessies.

 Je kunt mee met de uitjes en etentjes van Fenêtre.

Kortom we maken er samen een leuke en succesvolle opdracht van!

Werken bij Fenêtre BV

Fenêtre online solutions levert al bijna 15 jaar professionele online oplossingen en is gevestigd in de CabFab in Den Haag en in HNK in Utrecht West.

Meer over Fenêtre BV fenetre.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Den Haag

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.