fishfriday Not confirmed

Dit bedrijf is nog niet geclaimd, waardoor we niet kunnen garanderen dat de inhoud van de vacatures actueel is. Vertegenwoordig jij fishfriday? Stuur een mailtje naar info@freshheroes.com.
    f
  • Type bedrijf

    Klein (< 20)

Wij zijn fishfriday, een jong en ambitieus webbureau in Amsterdam. We helpen onze klanten met websites en apps die écht werken. Websites die zijn afgestemd op hun doelgroep en doelstelling(en). We bouwen vrijwel alle projecten in WordPress.

Een klein team met grote ideeën
Bij fishfriday streven we naar het creëren van meer online waarde voor je bedrijf. We geloven in waanzinnig mooie websites, gemaakt voor jouw doelgroep. Dat zorgt voor resultaat.

Als klant versterk je ons team
Jij kent jouw bedrijf en doelgroep als geen ander. Je bent nauw betrokken bij het proces, zodat we alle ins & outs over je business leren kennen. Dit is het fundament voor de website.

Alles draait om de user experience
Elke interactie telt. Als de gebruiker zijn weg niet kan vinden mis jij de aansluiting met je doelgroep. Wij zorgen ervoor dat de gebruiker een optimale online ervaring beleeft en verbinden op die manier klant met bedrijf.

Mooie websites die werken
In meerdere opzichten. Ze werken voor jouw doel en doelgroep, op verschillende devices en zijn eenvoudig om mee te werken dankzij het WordPress CMS.
Er bestaat geen one-size-fits-all oplossing, elk project is uniek en vereist een maatwerk aanpak.

fishfriday.nl
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.