Geplaatst op 15 april 2017 (Verloopt over 1483 dagen)
Vervuld

Webdevelopment

Heb je een passie voor het maken van websites en wil je je graag verder ontwikkelen terwijl je aan toffe projecten voor echte klanten werkt? We zijn op zoek naar een creatieve front/back-end stagiair(e).

Wie wij zijn 

Wij zijn fishfriday, een jong en ambitieus webbureau in Amsterdam. We helpen onze klanten met websites en apps die écht werken. Websites die zijn afgestemd op hun doelgroep en doelstelling(en). We bouwen vrijwel alle projecten in WordPress.   Wie we zoeken We zoeken een gedreven stagiair(e) voor ons team. Je gaat voornamelijk aan de slag met het ontwikkelen van WordPress websites. We bouwen vrijwel alleen maar maatwerk websites, het is dus van belang dat je al een beetje thuis bent in WordPress en het is natuurlijk een pré als je bekend bent met de WordPress Codex.   

Wat je van ons kunt verwachten 

Je bent niet 'de stagiair(e)', je draait volledig mee in ons team Een mooie werkplek aan (en met uitzicht op) het IJ Een relaxte werksfeer en leuke collega’s, geen 9 tot 5 mentaliteit Gratis lunch Een stagevergoeding   Wil je aan de slag bij ons? Laat het ons dan weten. 

Functie-eisen

- Je bent thuis in HTML(5), CSS(3) en jQuery (ervaring met Bootstrap is een pré)

- Je hebt al ervaring met WordPress

- Je bent ambitieus en leergierig

- Je bent kritisch naar jezelf en anderen; we gaan voor het beste resultaat

- Je hebt (aantoonbare) ervaring met FIFA 17 op Playstation 4

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  info@fishfriday.nl

Werken bij fishfriday

Wij zijn fishfriday, een jong en ambitieus webbureau in Amsterdam. We helpen onze klanten met websites en apps die écht werken. Websites die zijn afgestemd op hun doelgroep en doelstelling(en). We bouwen vrijwel alle projecten in WordPress.

Meer over fishfriday fishfriday.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.