Geplaatst op 21 juni 2017 (Verloopt over 1451 dagen)
Vervuld

Webdeveloper

Bij Flink zetten we onze tanden graag in stevige online uitdagingen. We zijn gespecialiseerd in online maatwerk, dus vernieuwend bezig zijn is een gegeven!

Begeleider

Wat zoeken we?

Wij zoeken een ambitieuze programmeur in spé, die onder leiding van ons development team mee wil werken aan de technische realisatie van onze projecten. Je draait mee in ons team en werkt nauw samen met de verschillende disciplines binnen Flink zoals interactieontwerp, grafisch ontwerp en projectmanagement.

We zoeken daarvoor een ambitieuze derde of vierdejaars student in de richting applicatie- en mediaontwikkeling. Bij voorkeur voor 40 uur per week. Je bent communicatief, leergierig en maakt graag onderdeel uit van een team.

Wat bieden we?

Werken bij Flink betekent hard werken bij het leukste online bureau van Den Haag. Samen met 15 collega's werk je aan uiteenlopende projecten voor opdrachtgevers als Madurodam, BNN-VARA, VolkerWessels, FME en de Gemeente Den Haag. We werken intensief samen en ontwerpen en ontwikkelen alle projecten in huis. De sfeer is open, no-nonsense en collegiaal. Er wordt hard gewerkt maar ook zeker veel gelachen!

Flink biedt een uitdagende stageplaats in een enthousiast en gedreven team van professionals. Stevige projecten en een gezellige werksfeer. Je wordt goed begeleid en krijgt daarnaast voldoende ruimte voor je eigen ontwikkeling. Elke vrijdag sluiten we af met een gezellige vrijdagmiddagborrel.

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  vacature@flink.nl

Werken bij Flink BV

Flink is een creatief internetbureau gespecialiseerd in online maatwerk. Met ons team van 15 professionals werken we samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen. En dat doen we al sinds 1998. Van complexe websites tot creatieve online campagnes; als het online is, kunnen wij het maken

Meer over Flink BV flink.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Den Haag

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.