Geplaatst op 27 juni 2020 (Verloopt over 354 dagen)
Vervuld

marketing & sales stagiaire

Ben jij thuis in social media en houd je van beeld maken? Tijdens deze stage krijg je de vrijheid om te onderzoeken hoe wij ons bedrijf het beste kunnen laten groeien en mag je jouw ideeen direct testen in de praktijk.

Begeleider

Welkom in ons kleine team, ik vind het super leuk je alles te leren wat we afgelopen jaren hebben opgebouwd, maar ben ook benieuwd naar jouw input! Wat versta jij onder duurzaamheid? Hoe kunnen we onze producten op een innemende manier vermarkten?

Ben jij thuis in social media en houd je van beeld maken? Tijdens deze stage krijg je de vrijheid om te onderzoeken hoe wij ons bedrijf het beste kunnen laten groeien en mag je jouw ideeen direct testen in de praktijk.

Wij zijn een klein bedrijf en om goed te begrijpen wat onze visie is en onze klanten te leren kennen, loop je volledig mee met de dagelijkse werkzaamheden - een echte meeloopstage dus. Dat betekend dat je ook mee gaat naar meetings, je eigen (nieuw geworven!) accounts te woord staat, soms contact hebt met particulieren klanten, meebeslist over nieuwe producten, meehelpt op beurzen zoals ShowUP en Dutch Design week, etc.

We spreken vooraf af wat jouw specifieke leerdoelen zijn en proberen je stage zo in te richten dat je deze met vlag en wimpel behaald.

Daarnaast begrijp je aan het einde van de stage hoe je een eigen merk op kunt bouwen, je hebt van dichtbij meegemaakt wat er allemaal komt kijken bij het hebben van een duurzame onderneming. 

Deze stage is 4,5 dagen per week, je werkt 3 dagen bij ons in de studio en doet 1 dag thuis onderzoek. Op vrijdag ben je in principe vrij maar tijdens beurzen of andere events kun we je af en toe ook vragen op vrijdag of in het weekend aanwezig te zijn.

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Process

 • Start stageperiode

  september 2020

 • Vergoeding

  € 450 p/m

 • Contact

  foekje@foekjefleur.com

Werken bij Foekje Fleur

Foekje Fleur ontwerpt duurzame interieur en lifestyle producten die bewustwording rondom plastic consumptie vergroten. Ken je onze Bubble Buddy of de Bottle Vase collection toevallig?

Meer over Foekje Fleur foekjefleur.com
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Rotterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.