Geplaatst op 13 januari 2020 (Verloopt over 523 dagen)
Vervuld

Marketing en Publiciteit

✨🧐 Werken met de allergrootsen, de allerleuksten van nu op het gebied van theater en muziek. Dat klinkt niet verkeerd toch? Solliciteer direct en draai mee in een klein, gezellig team waar je gegarandeerd veel gaat leren! 🎪🎭

Begeleider

Hoi! Mijn naam is Anneloes en ik ben verantwoordelijk voor de marketing van alle voorstellingen die onder Friendly Fire Theater vallen. Zin om samen met mij en mijn collega's alles over de muziek- en theaterbranche te leren? Let's go!

Als Stagiair Marketing & Publiciteit ben je onderdeel van een team ambitieuze professionals. Je werkt nauw samen met je collega’s die net als jij het beste willen voor de theatertours die onder de verantwoordelijkheid van Friendly Fire Theater vallen. Kortom, een mooie kans om ervaring op te doen bij een jong, zeer ambitieus bedrijf!

 • Goede Nederlandse en Engelse taalbeheersing in woord en geschrift.
 • Je hebt affiniteit met muziek en/of theater.
 • Je bent flexibel in werktijden, een deel van je werk gebeurt tijdens tv/radio promo en bij shows, dus af en toe in de avonduren en weekenden.
 • Je hebt goede analytische vaardigheden en een hands-on mentaliteit.
 • Je bent resultaatgericht en kunt precies en zelfstandig werken.
 • Je bent een MBO/HBO-student in het derde jaar of in de laatste fase van je studie.
 • De startdatum bij voorkeur per 1 februari 2020.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
 • De stage duur is in overleg.

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Op maandag neem je de week door met de marketing & publiciteitsmedewerker. Wat staat er deze week op de planning, wat heeft prioriteit en welke voorstelling kan nog wel wat aandacht gebruiken? Het uiteindelijke doel is om zo veel mogelijk tickets te verkopen voor alle voorstellingen, en dat gaat natuurlijk niet vanzelf! Gebruik het begin van de week om lijntjes uit te zetten naar de marketeers van de theaters en alles even op een rijtje te zetten.

 2. 2

  Dinsdag

  Vandaag verzamel je de ticketstanden van alle voorstellingen en tours, om deze vervolgens in een overzicht te zetten. Dit overzicht verzend je naar alle betrokken producenten, artiesten en managers. Vanavond ga je samen met een collega naar een voorstelling in het theater, tof!

 3. 3

  Woensdag

  Je verzint promo acties voor die ene voorstelling die nog wel wat kan gebruiken. Wat past bij deze voorstelling? Is er een budget beschikbaar wat we, samen met het theater, in kunnen zetten? Misschien kunnen we een social media campagne opzetten? Of bevindt de doelgroep zich ergens anders? In overleg met de marketing & publiciteitsmedewerker en artiest zet je de promo-acties uit met het theater.

 4. 4

  Donderdag

  Er zijn nog wat kleine klusjes die je aandacht nodig hebben. Het theater in Woerden vroeg om wat extra posters van die ene jeugdvoorstelling, die stuur je op. Een theater in Zoetermeer heeft nog een technische lijst nodig die je opzoekt en mailt. En er was nog een telefonisch interview dat moet worden ingepland met de artiest en de regionale omroep in Emmen. Check, check, dubbelcheck!

 5. 5

  Vrijdag

  Laatste dag van de week! Vandaag stuur je een mailing uit naar alle theaters met een marketing-update van de tour van Do, er zijn namelijk nieuwe live-foto's beschikbaar die ze kunnen gebruiken ter promotie. Daarna check je met het theater of alles in orde is voor de meet & greet die dit weekend plaatsvindt na afloop van de kindervoorstelling van André Kuipers. Fijn weekend!

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Marketing

 • Start stageperiode

  februari 2020

 • Vergoeding

  € 150 p/m

 • Contact

  anneloes@friendlyfire.nl

Werken bij Friendly Fire Theater

Binnen de Amsterdamse concert- en evenementenorfanisator Friendly Fire bestaat het impresariaat Friendly Fire Theater. Met theatertours van o.a. Ilse DeLange, Danny Vera, Suzan & Freek en Maaike Ouboter één van de belangrijkste spelers op muzikaal gebied binnen de theaterwereld.

Meer over Friendly Fire Theater friendlyfiretheater.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.