Meeloopstage TODO: at Frismedia 22 June 2017
Vervuld

Creatieve Developer

Ben jij een creatief brein en goed in het schrijven van code? Kom dan een bakkie met ons doen! We hebben een stage beschikbaar voor een creatieve developer voor minimaal 4 maanden. Frismedia is een nieuwe media ontwerpstudio uit Utrecht.

Wij bieden je een inspirerende en relaxte werkomgeving waarin je samen met ons tech-team het beste uit jezelf kunt halen. Tijdens je stage werk je aan leuke (inter)nationale projecten.

Benieuwd wie wij zijn? Frismedia is een nieuwe media ontwerpstudio uit Utrecht. Samen zijn we altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen, technologieën en toepassingen op het gebied van nieuwe media; zoals websites, apps of online platforms.

Ben jij een developer en bezig aan een HBO of WO opleiding (bij voorkeur CMD, Informatica of AI)?
Of heb je een vergelijkbare HBO of WO opleiding afgerond en op zoek naar een stage/traineeship?
Word je enthousiast van web ontwikkeling en mobile development (iOS & Android) en ben je bekend met of nieuwsgierig naar frameworks als Laravel, Angular en React?

Dan ben jij de stagiair(e) die wij zoeken!

Interesse?

Stuur dan je motivatie, cv en link naar je online portfolio naar: vacature@frismedia.nl. Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met Donald Harting: 030 234 25 24 of info@frismedia.nl.

  • € ??? p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij Frismedia worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

Frismedia is een nieuwe media ontwerpstudio uit Utrecht op het gebied van nieuwe media zoals websites, apps en online platforms.

Meer over Frismedia

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.