Meeloopstage TODO: at FRISSR 21 March 2017
Vervuld

Heb je UI/UX-ambities? Lees verder... :)

FRISSR staat voor het maximale uit jezelf en carrière halen. Daarnaast bouwen wij aan een awesome platform 'Tinkr', wat een online carrière-platform is en wij 3 te gek gave dingen doen:

  • Wij analyseren wat je vaardigheden en competenties zijn
  • Brengen in kaart welke bedrijven welke vaardigheden zoeken en bieden jouw daarop een optimale match
  • Indien je niet helemaal aansluit bieden wij gratis online content aan, om die vaardigheid te leren

Wij organiseren daarnaast Tech020 (www.tech020.org), waarbij we de tofste bedrijven en startups bij elkaar brengen en waar studenten gratis kunnen proeven aan hun dienstverlening. 

Oftewel, we doen gewoon veel vette dingen! Maar daarvoor kunnen wij voor ons design teampje wel een creatieve frontend developer gebruiken die een passie heeft voor UI/UX. Op onze platformen werken wij met veel jonge mensen die de experience soms nog belangrijker vinden dan de dienst zelf, dus er is werk aan de winkel.

Je komt te werken naast Millen en zijn superpower is alles zo makkelijk mogelijk maken. 

Ervaring met web design, Illustrator en/of Photoshop is een must. Verder een kritisch maar positief humeur is noodzakelijk. 

Een vergoeding is uiteraard op zijn plaats

  • € ??? p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij FRISSR worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

Hoi wij zijn FRISSR, een tech-startup die ruim 2,5 jaar bestaat. Kantoor zit naast het Rokin. Verder zijn wij met een team van 7 man (ook 2 vrouwen :)). FRISSR staat voor het maximale uit jezelf en carrière halen. Daarnaast bouwen wij aan een awesome platform 'Tinkr', wat een online carrière-platform is en wij 3 te gek gave dingen doen:

Meer over FRISSR

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.