Geplaatst op 20 juli 2021 (Verloopt over 23 dagen)
Vervuld

Trainingsprogramma impact ondernemerschap

Voor iedereen van 16 tot 28 jaar die klaar is met stilzitten en écht iets wil betekenen. Die zijn/haar talenten wil ontwikkelen en ondertussen de wereld wil verbeteren.

Begeleider

Kijk je toe of doe je mee?

Met Futureproof bouw je aan jouw toekomst. Een toekomst die mooier, socialer en duurzamer is. Daar kun jij aan bijdragen! Jij kunt de plastic soep in de oceaan aanpakken. Jij kunt een oplossing bedenken om jouw wijk groener te maken. Ben je creatief en wil jij duurzame kleding ontwerpen? Alles kan! Of je nu ondernemer wilt worden of niet, iedereen kan op ondernemende wijze impact maken.

In onze programma’s krijg je professionele workshops van experts, doe je werkervaring op en maak je direct verschil in de praktijk. Dit doe je samen met je team met jullie eigen project of bij een bestaande sociale onderneming. Een programma bomvol inspiratie, kennis en skills op het gebied van sociaal en duurzaam ondernemen. Aan het eind van het programma krijg je een certificaat. Het volgen van een Futureproof programma is helemaal gratis. Alles wat je nodig hebt is jouw motivatie en inzet!

 • Futureproof DIY: volg ons programma in Almere, Eindhoven, Den Haag, Groningen of Zwolle. In een team ga je 17 weken lang aan het werk om positieve impact te maken. Je zet je eigen onderneming op of sluit je aan bij een sociale onderneming bij jou in de buurt.
 • Futureproof Online: waar je ook woont, impact maken thuis vanaf de bank achter je laptop. Je krijgt 10 weken lang interactieve workshops van experts en gaat direct aan de slag met een sociaal en/of duurzaam vraagstuk bij een toffe sociale onderneming

In september en oktober 2021 starten we weer met nieuwe groepen aan onze programma's. Interesse om mee te doen? Kijk op onze website voor meer informatie óf meld je direct aan.

Werken bij Futureproof

Futureproof werkt aan een sociaal ondernemende samenleving. Een samenleving waarin we met onze trainingsprogramma's samenwerken aan het oplossen van de maatschappelijke uitdagingen en zo bijdragen aan een mooiere buurt, school of stad.

Meer over Futureproof areyoufutureproof.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.