Geplaatst op 8 oktober 2020 (Verloopt over 174 dagen)
Vervuld

Categoriseren metadata 3D-modellen; samenvoegen eigenschappen en typeringen

GIMtransfer verbetert de samenwerking bij 3D-uitwisseling in de diverse industrieën. GIMtransfer biedt een innovatief platform waarbij bestanden gecomprimeerd, geconverteerd en samengevoegd worden. Met behoud van gewenste details.

De uitkomsten van de eerste twee onderzoeken/stages moeten aan elkaar gerelateerd worden. Iedere baksteen heeft een lengte, een breedte en een hoogte. Als een object één van deze eigenschappen niet heeft kan het dus geen baksteen zijn. Dit houdt echter niet in dat ieder object met deze eigenschappen dus een baksteen is.

Onderzocht moet worden welke eigenschappen minimaal nodig zijn om een typering te kunnen zijn en welk causaal verband er is in omgekeerde richting.

Onderzoekskader

Voor de doorontwikkeling die voor 2021 gepland staat is er behoefte aan het categoriseren van de metadata.

Complexe en gedetailleerde 3D-modellen kunnen in waarde worden verhoogd door er metadata aan toe te voegen. Deze metadata bestaat uit twee afdelingen: Eigenschappen en Typeringen.

De volledige maakindustrie-keten is de scope. Dit omvat met name apparaten- en machinebouw, voertuigbouw (auto, schip, vliegtuig, etc.), bouwkunde, civiele techniek en alle toeleveranciers die hier aan gelieerd zijn. Niet genoemde maar soortgelijke vakgebieden kunnen ook binnen de scope vallen.

 • Type vacature

  Afstudeeronderzoek

 • Vakgebied

  Process

 • Start stageperiode

  januari 2021

 • Vergoeding

  € 200 p/m

 • Contact

  marcel@gimtransfer.com

Werken bij Gimtransfer.com

Improving CAD collaboration between industries by compressing, converting and put together all kind of Geometric Information Data. In a very detailed and safe way.

Meer over Gimtransfer.com gimtransfer.com
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Arnhem

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.