Glasnost

  f
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

Glasnost is een PR-bureau dat tailor-made oplossingen biedt voor elk PR-vraagstuk. Ons steeds groeiende team bestaat uit ervaren PR-specialisten met elk een breed netwerk aan journalisten, bloggers en influencers.

Als millenials kennen we het steeds veranderende medialandschap als geen ander. We voelen ons er thuis en kennen de nieuwe influencers, die een groep consumenten aanspreekt die je niet meer kunt bereiken via de traditionele kanalen. We maken niet alleen gebruik van ontwikkelingen, maar ontwikkelen zelf ook innovatieve routes om PR te genereren.

Sinds onze oprichting in 2012 werken we op een open en transparante manier nauw samen met grote en kleine adverteerders, om hun boodschap op de beste manier bij de mensen te brengen waarvan wij verwachten dat ze geïnteresseerd zijn. Glasnost gaat altijd uit van een geïntegreerde aanpak. We lijnen media op die elkaar versterken. Van gevestigde journalistieke zwaargewichten tot bloggers met een enorme fanbase. De kracht zit in de optelsom.

glasnost.amsterdam
 • Amsterdam

  Koivistokade 54

  1013BB Amsterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.