Go2People Not confirmed

Dit bedrijf is nog niet geclaimd, waardoor we niet kunnen garanderen dat de inhoud van de vacatures actueel is. Vertegenwoordig jij Go2People? Stuur een mailtje naar info@freshheroes.com.
  f
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

Wij zijn een strategisch internetbureau voor webdesign & webdevelopment. We maken excellente websites, die er én goed uitzien én goed werken en daardoor resultaat opleveren. Onze klanten halen omzet uit hun website dankzij het inzetten van e-books, blogs en nieuwsbrieven.

We delen graag onze kennis via onze e-books en onder het genot van een kop koffie of thee. Je bent welkom voor een persoonlijk gesprek. Bel ons op tel. 020 7370378 om vandaag nog een afspraak te maken.

Ons team & onze partners
Wij zijn specialist op het gebied van WordPress en MailChimp. Daarbij werken we graag samen met partners, experts in hun veld, bijvoorbeeld met ontwerpers, fotografen, marketeers, copywriters en filmmakers. Opgeteld levert dat een volwaardige dienstverlening én het mooiste resultaat. Hieronder lees je meer over wie we zijn en met wie we graag werken.

go2people-websites.nl
 • Amsterdam

  Nieuwe Herengracht 49

  1101 RN Amsterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.