Grrr

  f
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

Branding en digitale innovatie voor duurzame verbindingen met het publiek. Wij zijn strategen, designers en developers.

We zijn “the original new school”; in 2003 waren we een van de eerste bureaus in Nederland die design en tech in één team combineerden. We zagen dat het beter kon, vandaar de naam Grrr. In 2017 is Grrr een gerenommeerd bureau met een internationale klantenkring. We vinden het belangrijk een verhaal te vertellen en vertrekken vanuit de inhoud en de gebruiker. Met de focus op zinnige zaken.

Bijvoorbeeld waarbij duurzaamheid de hoofdrol speelt, zoals Ocean Cleanup en Fastned. Of werk waarbij mensen centraal staan, zoals Amnesty, Artsen zonder Grenzen en Ye! Community. Of start-ups die we soms zelf initiëren, zoals Fietsy en Kandoor. Of data-heavy maar intuïtief werkende projecten in het onderwijs, zoals Schoolwijzer voor de Gemeente Amsterdam.

En een heleboel cultuur! Melkweg, Mysteryland, Filmhuis Den Haag zijn er een paar. En momenteel werken we met het Stedelijk Museum. Omdat we van films, muziek en plekken op de gastenlijst houden.

Onze cultuur is creatief en open. Geleerde lessen uit projecten delen we met anderen door middel van conferenties, publicaties en lezingen. Check bijvoorbeeld ons boekje over online typografie. En we hebben één van de mooiste kantoren van Nederland.

grrr.nl
 • Amsterdam

  Sint Antoniesbreestraat 16

  1011 HB Amsterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.