Geplaatst op 19 december 2017 (Verloopt over 1278 dagen)
Vervuld

Communicatie/Journalistiek

Heb jij een vlotte pen en zoek je een zeer afwisselende stageplek waarin je de kans krijgt om ervaring op te doen met verschillende communicatiedisciplines? Help jij de link te leggen tussen de dynamiek van de haven en die in communicatiemiddelen?

Meehelpen met het team van In- en Externe Communicatie bij het verbeteren van de reputatie van de haven.

Ondersteunen van het team bij allerlei verschillende interne en externe communicatieactiviteiten: social media, persvoorlichting, regelen en organiseren, schrijven van teksten voor de Havenkrant, nieuwsbrieven, ons personeelsblad, intranet en onze website en het maken van (eenvoudige) plannen van aanpak.

Het team In- en Externe Communicatie maakt deel uit van de afdeling Communications & External Affairs en is verantwoordelijk voor de corporate communicatiemiddelen van het Havenbedrijf Rotterdam. Dit betekent dat het team adviseert over de mogelijkheden van deze middelen, maar het is ook verantwoordelijk voor de productie hiervan. Alles is gericht op het bouwen van relaties met zeer diverse publieksgroepen, die zich rond één onderwerp verzamelen: de Rotterdamse haven! Het team bestaat uit 6 adviseurs die werken aan een grote hoeveelheid projecten en die de ontwikkelingen rond het communicatievak op de voet volgen. In- en Externe Communicatie werkt heel nauw samen met Woordvoering en het online team.

Werken bij Havenbedrijf Rotterdam

Het Havenbedrijf Rotterdam heeft de ambitie om de Rotterdamse haven uit te laten groeien tot de beste en meeste duurzame ter wereld.

Meer over Havenbedrijf Rotterdam portofrotterdam.com
 • Type bedrijf

  Corporate (> 500)

 • Locatie

  Rotterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.