Headfirst Not confirmed

Dit bedrijf is nog niet geclaimd, waardoor we niet kunnen garanderen dat de inhoud van de vacatures actueel is. Vertegenwoordig jij Headfirst? Stuur een mailtje naar info@freshheroes.com.
  f
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

Onafhankelijk kennisbemiddelaar die de vraag van ondernemingen naar tijdelijke kennisprofessionals aan het aanbod van meer dan 100.000 professionals koppelt.

De onafhankelijk kennisbemiddelaar HeadFirst is vanaf begin jaren negentig een bepalende partij die vraag en aanbod koppelt van tijdelijk werk voor professionals bij grote en middelgrote organisaties.

HeadFirst zet per werkdag ruim 2.000 professionals rechtstreeks aan het werk bij opdrachtgevers bij de overheid, het bank- en verzekeringswezen, transport-, industrie- en nutsbedrijven. De organisatie verzorgt het complete selectieproces van externe professionals, dekt daarbij alle risico’s af en draagt zorg voor een vlekkeloze administratieve afhandeling. Daarnaast biedt het een breed palet aan opleidingen, motivatieprogramma’s en kortingsregelingen voor aangesloten zelfstandig professionals en leveranciers. De decennia lange ervaring van HeadFirst met het op efficiënte wijze verzorgen van externe inhuur, heeft het gemaakt tot de marktleider die het nu is. HeadFirst Select is de online tool van de kennisbemiddelaar, die vraag en aanbod op de arbeidsmarkt direct met elkaar in contact brengt.

headfirst.nl
 • Hoofddorp

  Polaris Avenue 33

  2132 JH Hoofddorp

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.