Geplaatst op 5 januari 2018 (Verloopt over 958 dagen)
Vervuld

Grafisch Vormgever

Jij bent vast –en zeker op zoek naar een Grafisch Vormgever stage? Maar dan wel een fantastisch leerzaam en leuke stage toch? Wij bieden de stage waar jij naar opzoek bent!

Wij zijn meer dan alleen een stageplek. Wij laten je ontplooien tot een gespecialiseerd Grafisch Vormgever!

Over ons

Wie zijn wij? Wij stellen onszelf voor als hello it’s me.

hello it’s…wie? Wij zijn hét online marketing bureau dat zich inzet voor bedrijven (klanten) om hun online marketing ambities waar te maken. Dat doen we doormiddel van het optimaliseren van Google Adwords accounts, campagnes opbouwen en adverteren. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in Social Media Marketing en Webdesign. Voor ieder bedrijf zorgen wij voor dé oplossing om de ‘Customer Journey Service’ van de klant zo makkelijk mogelijk te maken!

Wat je op verjaardagen vertelt dat je doet!

‘’Nee, ik doe geen boodschappen. Ik zorg dat er grafische boodschappen de deur uit worden gedaan’’.

Wat je écht doet!

 • Ontwerpen van een huisstijl als campagnebeeld.
 • Je werkt mee aan het implementeren en activeren van social media tools.
 • Aangaan van creatieve en ontwerptechnische uitdagingen.
 • Je werkt voor meerdere klanten tegelijkertijd, grote maar ook kleinere.
 • Werken met Photoshop en Illustrator zijn jouw expertises.

Hoe jij dat aanpakt!

 • Vertaal je ideeën en concepten door naar vormgeving op online platformen
 • Doordat je de laatste trends in online marketing via blog en sociale netwerken op de voet volgt, weet je gelijk welke kansen we bij de klanten nog kunnen benutten
 • Doordat je communicatief sterk –en een echte teamplayer bent, weet je zeker dat je plannen ook daadwerkelijk tot uitvoer komen
 • Je kan zelfstandig werken en hebt aan één woord genoeg. Dus als wij zeggen ‘kleine kapitalen’ dan begrijp jij dat we niet bedoelen dat het om een half miljoen euro gaat.

Dit is hoe jouw dag eruit ziet!

Met de jas nog aan check je in de ochtend eerst de laatste resultaten van jouw geplaatste header van een dag eerder. Want dit heeft je de nacht daarvoor vol spanning wakker gehouden. En, hoe ziet het resultaat eruit? Goed –maar er is altijd ruimte voor een innovatieve verbetering! Die innovatieve verbetering ga je dan brainstormen met je collega’s. Onder het genot van een kopje groene thee of een dubbele espresso, ligt er maar net aan hoe wakker je bent. De header is tijdelijk, aangezien de header een actie bevat van een week. Daarom ga je alvast aan de slag om een nieuwe header te ontwikkelen dat voor volgende week op de planning staat. Als je dat hebt gedaan wordt er gevraagd om voor een klant een nieuwe landingspagina te maken. Aangezien de huidige landingspagina achterhaald is, ga je na wat de klant wilt met een nieuwe landingspagina. Jouw expertise komt dan aan bod. Jij gaat op basis van de wensen van de klant een nieuwe landingspagina ontwikkelen. De landingspagina moet verzorgd en rustig ogen volgens de klant. Ook moet de nieuwe landingspagina een aantrekkelijke call-to-action button bevatten waardoor de aandacht, van de bezoeker, daarop gevestigd wordt. En dan ga je aan de slag, zo creatief mogelijk!

Aan het einde van de dag ga je een uurtje iets doen om jezelf te ontwikkelen. Je kiest ervoor om een filmpje te bekijken over UX omdat dit je erg aanspreekt. Je bent er nog niet erg kundig in, dus is het voor jou een fantastische gelegenheid om even een uurtje daar aan te zitten. En dan zit je dag er op, maar het is vrijdag… Dat betekend borrelen!

Het team

De beste Grafische boodschappen bedenk je natuurlijk niet in je eentje. In ons flexibele team spar je samen met jouw mede stagiaires om het best mogelijke resultaat te behalen. En uiteraard kun je ook met ons, je stagebegeleiders, een potje hersenskraken.

Wij vragen

 • MBO –of HBO denkniveau
 • Proactieve en creatieve werkhouding
 • Passie voor Grafische Vormgeving

Wij bieden

 • Een bureaustoel
 • Kennis boven geld
 • Kennis van top online marketeers
 • Alle Google Adwords trainingen
 • Ruimte om jezelf te ontplooien
 • Een onvervalst goede werksfeer die zowel formeel als informeel kan uitpakken

Ja, ik wil deze stage!

Ga gerust je gang, solliciteer! We zetten je wel gelijk aan het werk. Maak een op-en-top facebook post met de huisstijl van hello it’s me en alles erop en eraan. Voeg dit toe aan de sollicitatie. Daarnaast horen we graag waarom je bij hello it’s me je stage wilt lopen en waarom we jou moeten kiezen als onze nieuwe aanwinst. Verras ons, en wie weet vragen we jou op gesprek!

Werken bij hello it's me

Full service online marketing bureaudat online ambities waarmaakt. hello it’s me gaat door het vuur voor jouw online succes. We hebben een serieuze toolbox tot onze beschikking, waarmee we online flink wat reuring kunnen veroorzaken.

Meer over hello it's me helloitsme.online
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Almere

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.