Afstudeerstage TODO: at HFMtalentindex 2 May 2019

Onderzoek en ontwikkeling teamdynamics tool

Ben jij op zoek naar een stage op de R&D afdeling van een innovatieve organisatie? HFMtalentindex is op zoek naar een stagiair die graag wil meewerken aan de ontwikkeling van een nieuw product gericht op teamanalyse en teamdynamics.

Onze HFMtalentindex-klanten zijn multinationals die iedereen kent. Zij gebruiken ons assessment- analyticsplatform om hun sollicitanten en medewerkers te testen op hun geschiktheid en ontwikkelmogelijkheden. Daarom bevat het platform allerlei psychometrische tests en analyse tools. De researchafdeling is constant bezig met innoveren. Momenteel zijn we bezig met de ontwikkeling van een aantal nieuwe, innovatieve producten. Eén van deze producten gaat over team analyse en teamdynamieken. 

Als stagiair onderzoek je wat de mogelijkheden zijn om teamdynamieken in kaart te brengen. Bovendien help je mee om een nieuw product voor onze klanten te ontwikkelen. Je hebt niet alleen te maken met het onderzoeksteam, maar ook met Development/IT en verschillende stakeholders in en buiten de organisatie. Je leert te werken in een multidisciplinaire omgeving, waar vaak een beroep gedaan wordt op jouw creativiteit en inzichten.

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Je bent zelf vrij om je week in te delen.

 2. 2

  Dinsdag

  Gedurende de week houd je je bezig met de volgende zaken:

 3. 3

  Woensdag

  Literatuuronderzoek naar team dynamics

 4. 4

  Donderdag

  Opzetten en ontwikkelen van een tool voor klanten op het gebied van teams

 5. 5

  Vrijdag

  Programmeren en modelleren. En borrelen op vrijdag!

Wie ben jij?

 • Je bent bezig met een wo-opleiding in computer of data science, psychologie of een andere sociale wetenschap met een focus op data-analyse en/of onderzoek in combinatie met aantoonbare affiniteit met gedrags- of sociale wetenschappen
 • je hebt bovengemiddeld affiniteit met data-analyse en statistiek;
 • Je hebt al enige ervaring met programmeren en modelleren opgedaan;
 • Je hebt interesse in en kennis van arbeids- en organisatiepsychologie/interpersoonlijke processen/team- of groepsdynamica;
 • Je bent voor minimaal 3 maanden voor 3 tot 5 dagen per week beschikbaar;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je bent nieuwsgierig, creatief, innovatief, zelfstandig en communicatief.
 • Start: September 2019

  Deadline: 13-06-2019

 • € 450 p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij HFMtalentindex worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

Ben jij net als wij een eigenwijze denker of maker? En wil je een nieuwe uitdaging aangaan bij een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van online assessments? We zijn altijd bezig ons verder te ontwikkelen en bieden onze medewerkers ook de mogelijkheid hun talent te ontwikkelen en uit te bouwen, in een werkomgeving die stimuleert en je de kans geeft te werken aan jouw carrière.

Meer over HFMtalentindex

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.