Geplaatst op 23 april 2018 (Verloopt over 1153 dagen)
Vervuld

Development (3e jaars)

Ben jij helemaal gek van techniek en wil je dit van onze toppers leren? Bij Hoppinger ontwikkelen we kwalitatief hoogwaardige digitale oplossingen vanuit een best-tool-for-the-job visie op techniek.

Begeleider

Laat je horen! De duur van de stage is afhankelijk van de eisen die je opleiding stelt, maar minimaal vier dagen per week, gedurende vier maanden. Wij zijn er klaar voor! Jij ook? Reageer dan direct met je CV en motivatie!

Onze applicaties worden ontwikkeld in .NetCore, C#, TypeScript, React, React Native, PHP en uiteraard HTML5 en CSS. Als development stagiair(e) werk je samen met onze front-en back-end developers mee aan de ontwikkeling van deze mooie online applicaties en websites. Wij dagen je uit kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen!

Een development stagiair(e) bij Hoppinger:

 • Is een teamspeler.
 • Heeft passie voor zijn/haar vak.
 • Leergierig en proactief.
 • Is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.
 • Volgt een relevante HBO of universitaire opleiding (3e jaars).
 • Wil het maximale uit je stage halen door mee te werken aan interessante projecten van onze mooie klanten.
 • Houdt van code en programmeren.

Wat ga je doen?

Een stage bij Hoppinger begint met een inwerkperiode van twee weken waarbij we je de basis gaan bijbrengen van onze tools en processen. Aan de hand van je niveau en je leerdoelen plaatsen we je in 1 van onze development teams waar je mee gaat draaien in de projecten.Je krijgt een developer toegewezen die je inhoudelijk begeleidt zodat jij optimaal kan leren.Naast projecten kun je ook bijdragen aan onze interne tooling.Query generators in F#, Monads toepassen in de praktijk, jezelf verliezen in functioneel programmeren, code generators uitbouwen in C#? Als jij de ambitie hebt, vinden wij de juiste opdracht.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Wij vinden kennis en groei belangrijk binnen Hoppinger. We stimuleren individuele groei niet alleen op technisch gebied maar ook op het gebied van software engineering. Dit doen we onder andere door middel van lightningtalks, interne workshops en één op één training van nieuwe technieken. Voor de interne opleiding beschikken we over senior software engineers op PhD niveau met ervaring in het informatica-onderwijs. Zo blijf je niet alleen up-to-date maar word je ook een betere programmeur.Naast Hoppinger (Digital Agency) zijn er binnen Hoppinger diverse start ups en spin offs waar we regelmatig goede ambitieuze en ondernemende mensen voor zoeken. Volop kansen dus om je persoonlijk te ontwikkelen!

Wat biedt Hoppinger?

 • Focus op je persoonlijke ontwikkeling
 • Opleidingsmogelijkheden intern en extern:– Bijvoorbeeld lightning talks- workshops - 1-op-1 trainingen
 • Plezier in je werk:– Ontspannen sfeer– Professionele werkomgeving– Topklanten– Goede borrels– Sportfaciliteiten en -activiteiten– Verse lunch
 • Het financiële plaatje– je krijgt € 350 stagevergoeding per maand.

Cultuur

We hechten veel waarde aan onze cultuur. We willen graag dat Hoppingers naar hun werk komen om onze klanten te helpen, om zichzelf te ontwikkelen en vooral omdat ze plezier hebben in wat ze doen.

Als je het ons vraagt? Een Hoppinger….

… is professioneel; we zijn integer, betrouwbaar, nemen onze verantwoordelijkheid en zijn behulpzaam.… gaat voorkwaliteit; we zijn ambitieus en creatief, we willen steeds het beste.… is altijd inontwikkeling; we zijn leergierig en delen kennis & kunde. We hebben liefde voor het vak en willen blijven groeien.… iscollegiaal; we zijn onszelf. We zijn open, eerlijk, geïnteresseerd en respectvol naar elkaar en hebben samen plezier. We zijn een team; er is geen haantjesgedrag, fouten mogen gemaakt worden en successen worden gevierd.

Werken bij Hoppinger

Over Hoppinger: Wij houden van uitdaging. We zijn een digital agency en strategisch partner in Rotterdam met ruim 80 experts: web developers, software engineers, designers, business consultants, strategen en digital marketeers.

Meer over Hoppinger hoppinger.com
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Rotterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.